Forum oniromantie

Participa si tu la discutie Avem 593 de subiecte si 1640 postari foarte interesante.

Cautare forum


bianka

biankaLocatie necunoscuta

Deci...am o prietena foarte buna,care are un frate cu care ma inteleg minunat(eu am 14 ani iar el 17).ei stau la 10 km de orasul meu,insa,vin pe la niste prieteni din bloc in fiecare vacanta. intr-o seara,gaby9asa il cheama pe fratele prietenei mele),mi-a zis pe messenger ca vrea sa vorbeasca ceva cu mine,eu i-am zis sa-mi zica pe mess,dar a ezitat,spunand ca nu poate.eu m-am bagat in pat..si am avut urmatorul vis: se facea ca vorbesc cu el pe mess,si ca imi zice exact ce mi`a zis cu adevarat: gaby: vezi ca maine vin pe acolo.unde te gasesc ca trebuie sa vb ceva foarte important cu tine? eu: zi-mi pe mess gaby: nu pot!trebuie sa fim fata in fata eu: okay,cum zici tu...ne vedem la mine la scara cand vi sh ne`am intalnit...sh mi`a zis k el s`a saturat sa stea cu fete mari...vrea sa vada cum e sa stea cu d-astea mai miki,si m`a intrebat dak vreau sa fiu cu el.. sh aici m`am trezit! acest vis m`a afectat foarte mult,departandu-ma de el.. inainte ma jucam cu el,umblam cu el...eram ca fratii...iar acum deabea daca il mai salut! si aseara m-a sunat si mi`a zis ca m-am schimbat,k nu stie ce am patit,ca nu mai sunt cea pe care a cunoscut-o acum 2 ani,si ca azi vine prin oras,si daca vreau sa ne intalnim sa vorbim....si o sa ma intalnesc cu el..vreau sa fie totul ca la inceput:X.va rog,daca stiti ce`a fost cu acel vis id meu este: by3nkootzza_pink_doll (ma gasiti online mai mult seara)


Citeaza mesajul

mady

madyLocatie necunoscuta

Sal vreau sa sp ca am avut si io un vis asemanator cu o prietena.mie mi-a zis psiholoaga de la scoala ca simt io ceva pentru ia,si ca m-am culcat cu gandul la ia...de aceia am visat-o.daca ai psiholog in scoala,poti intreba despre semnificatie visului.


Citeaza mesajul

Andrada

AndradaLocatie necunoscuta

Cred ca ,nu cu siguranta ai adormit cu gandul la ce ati vb pe mess si cred ca tea cam speriat putin dar nu trebuie sa iti schimbi viata din cauza unui vis


Citeaza mesajul

Teodora

TeodoraLocatie necunoscuta

cred ca ,nu cu siguranta ai adormit cu gandul la ce ati vb pe mess si cred ca tea cam speriat putin dar nu trebuie sa iti schimbi viata din cauza unui vis
Cred ca tu probabil cca te-ai speriat nitel,dar o sa-ti treaca.Poate k el te place pe tn,chiar dk ejti q 3 ani mai mica dkt el.Oricum chiar dk el te place,si iti propune sa fi q el,nu-l ezita.Dk el vede k u nu ami vb k el,relatia voastra de 2 ani se va destrama.Aja k prefa-te k nu a fost nik,si fiti ca ianinte ;)


Citeaza mesajul

Afisare de la 1 la 4 din : 4 posturi