Forum oniromantie

Participa si tu la discutie Avem 594 de subiecte si 1641 postari foarte interesante.

Cautare forum


Andrada

AndradaLocatie necunoscuta

Visez ca sunt la piscina cu inca 2 baieti si unul din ei ma arunca in apa si nu reuseam sa inot (cu toate ca in realitate sunt o inotatoare destul de buna)iar celalalt baiat a sarit in piscina si ma scos dar nu stiu ce inseamna visul ma puteti ajuta?


Citeaza mesajul

Teodora

TeodoraLocatie necunoscuta

(primind ajutor) nevoia de a primi sprijin si daca strigi dupa ajutor,inseamna ca situatia devine descurajanta si trebuie s aapelezi la un prieten.Poti cauta chiar aici.Gssesti o groaza;);):-bd WWW.VISELE.RO


Citeaza mesajul

anca

ancaLocatie necunoscuta

De ani de zile visez ca ma pierd si sunt de fapt in orasul natal si de fiecare data imi aduc aminte(in vis) ca am mai trecut pe acolo si ca daca o iau pe drumul x ajung la o statie de autobuz cunoscuta si de acolo sunt imediat acasa, dar pana la urma ajung sa fug, nu stiu de cine, dar ma simt urmarita si cel mai frustrant e ca nu ajung niciodata in siguranta, ma trezesc cand e pe cale sa fiu gasita( in vis ma ascund prin blocuri, parcari subterane, etc). ce inseamna?


Citeaza mesajul

corbec

corbecLocatie necunoscuta

visez ca sunt la piscina cu inca 2 baieti si unul din ei ma arunca in apa si nu reuseam sa inot (cu toate ca in realitate sunt o inotatoare destul de buna)iar celalalt baiat a sarit in piscina si ma scos dar nu stiu ce inseamna visul ma puteti ajuta?
Bazinul cu apa simbolizeaza viaţa, acivitatea profesionala, responsabilitatea, implicarea, curajul. Faptul ca te însoţea doi baieţi, unul te împingea în bazin, altul te ajuta sa ieşi, înseamna ca traversezi o perioada de nehotarâre, indecizie, care daca se va prelungi îţi va aduce nemulţumiri. Înotarea într-un bazin cu apa limpede sau un râu limpede înseamna ca eşti pe drumul cel bun, ca ai curaj sa-ţi asumi provocarile vieţii.


Citeaza mesajul

corbec

corbecLocatie necunoscuta

de ani de zile visez ca ma pierd si sunt de fapt in orasul natal si de fiecare data imi aduc aminte(in vis) ca am mai trecut pe acolo si ca daca o iau pe drumul x ajung la o statie de autobuz cunoscuta si de acolo sunt imediat acasa, dar pana la urma ajung sa fug, nu stiu de cine, dar ma simt urmarita si cel mai frustrant e ca nu ajung niciodata in siguranta, ma trezesc cand e pe cale sa fiu gasita( in vis ma ascund prin blocuri, parcari subterane, etc). ce inseamna?
Oraşul natal simboliaeaza viaţa pâna la adolescenţa, sau puţin mai încolo dupa ce ne luam zborul spre alte locuri. Staţia de autobuz (gara) simbolizeaza momentul când s-a facut o schimbare în viaţa ta, dar dupa drumul scurt de la aceasta la casa proprie, înseamna ca nu este importanta, cu multe probleme neclarificate, din motiv ca te simţi urmarita. Blocurile sugereaza o minte care nu accepta schimbarile aduse de staţia de autobuz, iar parcarile subterane simbolizeaza subconţtientul în care s-a depozitat ideea de neacceptare a condiţiilor schimbarii propuse de staţia de autobuz. Trebuie sa descoperi momentul din viaţa simbolizat de staţia de autobuz şi-ţi evaluiezi temerile şi lipsa de adaptare a minţii.


Citeaza mesajul

Afisare de la 1 la 5 din : 5 posturi