Forum oniromantie

Participa si tu la discutie Avem 593 de subiecte si 1640 postari foarte interesante.

Cautare forum


Mihaela

MihaelaLocatie necunoscuta

Am visat ca aveam niste insect verzi gen lacuste care imi intrau in piele formand niste umflaturi... unele erau deja intrate cu totul altele doar pe jumatate, altele infipte cam ca lipitorile . Pe unele reuseam sa le trag afara desi nu de tot si din locul in care fusesera curgea sange, astfel incat ajunseseram sa fiu plina de sange pe antebrate si picioare. Nu reuseam sa imi dau seama de unde tot apareau, pt ca nimeni din jurul meu nu patise la fel si nu reuseam sa conving pe nimeni sa ma duca la spital, imi tot spuneau ca nu am mare lucru. Apoi imi aparusera un fel de bube mari cam ca basicile de culoare rosie, pe care imi era groaza sa le sparg.. in vis parea atat de real totul pt ca simteam chiar si usturimea cand trageam insectele afara din piele, le simteam cum se misca sub piele...groaznic! Si acum simt ca ma mananca toata pielea si ma cercetez din 10 in 10 secunde, nu reusesc deloc sa-mi revin.


Citeaza mesajul

Teodora

TeodoraLocatie necunoscuta

am visat ca aveam niste insect verzi gen lacuste care imi intrau in piele formand niste umflaturi... unele erau deja intrate cu totul altele doar pe jumatate, altele infipte cam ca lipitorile . Pe unele reuseam sa le trag afara desi nu de tot si din locul in care fusesera curgea sange, astfel incat ajunseseram sa fiu plina de sange pe antebrate si picioare. Nu reuseam sa imi dau seama de unde tot apareau, pt ca nimeni din jurul meu nu patise la fel si nu reuseam sa conving pe nimeni sa ma duca la spital, imi tot spuneau ca nu am mare lucru. Apoi imi aparusera un fel de bube mari cam ca basicile de culoare rosie, pe care imi era groaza sa le sparg.. in vis parea atat de real totul pt ca simteam chiar si usturimea cand trageam insectele afara din piele, le simteam cum se misca sub piele...groaznic! Si acum simt ca ma mananca toata pielea si ma cercetez din 10 in 10 secunde, nu reusesc deloc sa-mi revin.
WOW!WOW!Asta chiar ca este un vis super ciudat.Cauta explicatiile cuvantului insecat pe VISELE.RO(adica site-ul asta).Vezi ce-ti da.De asemenea,cauta explicatia cuv piele,sa vezi dk gasesti cv.Nu te ingrijora.Relaxeaza-te si nu te mai gandi la asta!


Citeaza mesajul

Afisare de la 1 la 2 din : 2 posturi