Forum oniromantie

Participa si tu la discutie Avem 594 de subiecte si 1641 postari foarte interesante.

Cautare forum


Corciu Nicoleta

Corciu Nicoleta

Am intrat in cimitir si mormintele erau schimbate cu locul adica au mutat mortii intr-un fel,peste doua sau trei morminte era un mormint pe care statea un barbat tanar fara picioare si in loc de picioare avea o bucata de lemn scurt(ca in filmele cu pirati) doar ca avea asa la ambele picioare..a inceput sa vorbeasca cu mn nu tin minte ce am vorbit precis dar tin minte ca am discutat ceva despre ce au mutat mormintele ca si cum eu l-am intrebat acest lucru.. dupa ce am discutat eu am decis sa plec si cind m-am intors el sa pornit dupa mine si a inceput sa alerge si eu m-am speriat in vis si am inceput sa fug unde nimeream cu ochii si am fugit in biserica de vizavii si el dupa mine.. in biserica era slujba si eu fugeam si el dupa mine fugeam printre femei si ma ascundeam dupa ele iar el l-e apuca de sani pe unele dintre ele si cind incercam sa fug m-am intors si am dat in nas cu el si ma apucat de sani si pe mine...pretindea ca sunt iubita lui (am un iubit pe nume Andrian ) si tot spunea ca pe el il cheama asa si eu sunt a lui... si eu tot i-am demonstrat ca nu sunt iubita lui si ca iubitul meu e viu...si mi-a aparut si el l-a sfirsitul visului pe motocicleta lui.. si i l-am aratat spunind : -Uite asta este iubitul meu...} nustiu ce ciudateniie este asta dar va rog ajutati-ma si explicati-mi ce am visat mai exact si ce inseamna... va rog.. multumesc.


Citeaza mesajul

Corciu Nicoleta

Corciu Nicoleta

am intrat in cimitir si mormintele erau schimbate cu locul adica au mutat mortii intr-un fel,peste doua sau trei morminte era un mormint pe care statea un barbat tanar fara picioare si in loc de picioare avea o bucata de lemn scurt(ca in filmele cu pirati) doar ca avea asa la ambele picioare..a inceput sa vorbeasca cu mn nu tin minte ce am vorbit precis dar tin minte ca am discutat ceva despre ce au mutat mormintele ca si cum eu l-am intrebat acest lucru.. dupa ce am discutat eu am decis sa plec si cind m-am intors el sa pornit dupa mine si a inceput sa alerge si eu m-am speriat in vis si am inceput sa fug unde nimeream cu ochii si am fugit in biserica de vizavii si el dupa mine.. in biserica era slujba si eu fugeam si el dupa mine fugeam printre femei si ma ascundeam dupa ele iar el l-e apuca de sani pe unele dintre ele si cind incercam sa fug m-am intors si am dat in nas cu el si ma apucat de sani si pe mine...pretindea ca sunt iubita lui (am un iubit pe nume Andrian ) si tot spunea ca pe el il cheama asa si eu sunt a lui... si eu tot i-am demonstrat ca nu sunt iubita lui si ca iubitul meu e viu...si mi-a aparut si el l-a sfirsitul visului pe motocicleta lui.. si i l-am aratat spunind : -Uite asta este iubitul meu...} nustiu ce ciudateniie este asta dar va rog ajutati-ma si explicati-mi ce am visat mai exact si ce inseamna... va rog.. multumesc.
nu-l cunosc pe acel om care era pe mormint dar stiu precis ca el se afla acolo pe mormintul lui adica parca si adincea cu picioarele scurte de lem in pamint...era foarte vesel...cind eram in cimitir nu-mi exprima frica dar mai apoi i-mi era frica de el...


Citeaza mesajul

Afisare de la 1 la 2 din : 2 posturi