Forum oniromantie

Participa si tu la discutie Avem 594 de subiecte si 1641 postari foarte interesante.

Cautare forum


yonela

yonelaLocatie necunoscuta

Tocmai i-am visat pe ultimii doi fosti iubiti..in vis ei vroiau sa se impace cu mn iar eu mam impacat cu precedentu de care mam despartit curnad...se facea ca venise la mine acasa si i-am dat sa manance si ne-a prins bunika mea sarutandu-ne si l-a izgonit..vreau sa stiu ce inseamna ptr ca mie imi place enorm de acest baiat cu care m-am impacat in vis insa lui ii place de o fosta lui care isi bate joc de el..visul asta vrea sa spuna ca vom fii din nou impreuna??


Citeaza mesajul

Vicu09

Vicu09Locatie necunoscuta

Sincer sa fiu cu tine si mie mi s-a mai intamplat sa am vise de genul :) Insa nu le-am luat in considerare. Motivul pentru care tu inca ii visezi pe fostii tai, este acela ca ei inca au ramas o amintire placuta pentru tine si inca ii mai porti in inima. Inca mai tii la ei :) Baiatul de care zici tu ca iti place si cu care te impacasei tu in vis, este cel care si-a facut cel mai bine loc in inima ta :) Totusi, daca lui ii place de alta fata, nu te descuraja, daca intr-adevar fata respectiva isi bate joc de el, atunci el isi va da seama curand de chestia asta si ... cel mai bine ar fi sa ii fii alaturi atunci :) Poate cine stie... veti fi impreuna :P Bafta multa !!! (nu stiu cat de bine m-am facut inteles dar eu asta cred)


Citeaza mesajul

A

ALocatie necunoscuta

Te gandesti prea mult la el inainte sa adormi :* de aia il visezi :-j stiu cum e.. :|


Citeaza mesajul

Teodora

TeodoraLocatie necunoscuta

Da!Aveti dreptate cu totii.Acei baieti,draga mea,probabil sunt o amintire placuta in inima si mintea ta!Tu inca mai tii la ei 2,dar cel cu care te-ai impacat in vis este >THE BEST>.Tu inca il mai placi,indiferent daca palce alta fata.Daca intr-adevar es il tradeaza,nu renunta!Dovedeste-i lui ca se inseala,si ca u esti potrivita pt el.Daca insa nu te crede,si nu are incredere in tn,isi va da el seama adevarul la un moment dat.Nu uita ca este un Dumnezeu sus,care vede tot ce facem si face dreptate.Nu renunta!Asta este sfatul meu!Afla dk el inca mai simte cv pt tn-si daca simte inca cv-vorbeste cu el si lamuriti situatia!


Citeaza mesajul

Afisare de la 1 la 4 din : 4 posturi