Forum oniromantie

Participa si tu la discutie Avem 594 de subiecte si 1641 postari foarte interesante.

Cautare forum


sad girl

sad girlLocatie necunoscuta

Azi noapte am visat ca eram la mare cu fostul meu prieten de care m-am despartit acum 5 zile si pe car eil iubesc:-< eram si cu parinti lui,cu un var..si cu sora lui si nsh a fost ff ciudat era, asa fericita k merg cu el la mare:Xacum cateva zile am visat k ne-am impacat si k mi-a cerut iertare ce credrti k inseamna?


Citeaza mesajul

Teodora

TeodoraLocatie necunoscuta

Am vazutr multe subiecte de genul acesta.Sincera sa fie,fetelor,cum am mai zis si la alte subiecte,poate este vreun semn.Adica poate te vei impaca cu el,poate va ve-ti vedea.In orice caz,va inteleg,pt k eu desi ma gandesc des la baiatul care il plac,il visez f rar!Daca si u il visezi f rar,este un semn.Daca il visezi des,inseamna ca te gandesti la el!


Citeaza mesajul

Stefania Beldea

Stefania BeldeaLocatie necunoscuta

Am visat ca eram agatata de un balcon la o inaltime destul de mare si ma gandeam daca sa sar sau nu. Si atunci a venit o femeie cu un copil si mi-a spus ca daca vreau sa ma dau jos sa merg dupa ea dar imi era frica ca nu era nici o scara nimic, eram in aer doar ca ma tineam cu mainile de un balcon, iar ea mi-a spus sa nu imi fie frica sa pasesc unde paseste ea.Ce poate insemna? Va rog frumos sa imi rspundeti daca se poate. Multumes!


Citeaza mesajul

Gheorghe Gheorghe

Gheorghe GheorgheTargu Neamt

Am visat ca eram agatata de un balcon la o inaltime destul de mare si ma gandeam daca sa sar sau nu. Si atunci a venit o femeie cu un copil si mi-a spus ca daca vreau sa ma dau jos sa merg dupa ea dar imi era frica ca nu era nici o scara nimic, eram in aer doar ca ma tineam cu mainile de un balcon, iar ea mi-a spus sa nu imi fie frica sa pasesc unde paseste ea.Ce poate insemna? Va rog frumos sa imi rspundeti daca se poate. Multumes!
Sinele superior va propune un proiect prin simbolul oniric "femeia cu copilul" si o schimbare a situatiei dvs. Balconul simbolizeaza o situatie, o pozitie social profesionala privilegiata, iar refuzul de a va desprinde si da drumul in gol va sugereaza ca tineti cu tot dinadinsul de aceasta pozitie si va este teama de o schimbare, desi este inevitabila aceasta schimbare sugerata de pozitia dvs de sub balcon, nu deasupra, care ar simboliza siguranta si stabilitate. Mesajul visului este sa accepati fara teama schimbarea si sa imbratisati noul proiect (sa luati copilul din bratele femeii). Un vis frumos, dar specific celor care sunt blocati la noutate si schimbare, le e frica de viitor.


Citeaza mesajul

Cristina Huma Cristina

Cristina Huma CristinaLocatie necunoscuta

Am visat un vis in care se facea ca baiatul de care imi place era foarte bucuros pana cand a dat o masina peste el eu eram langa locul accidentului care a avut loc langa piata la miezul zilei eu plangeam si recunosteam ca il iubesc prietena mea cea mai buna era acolo si zicea:"lasa,lasa,ca o sa reinvie" as vrea sa stiu ce semnifica acest vis


Citeaza mesajul

Cristina Cristina

Cristina CristinaLocatie necunoscuta

am visat un vis in care se facea ca baiatul de care imi place era foarte bucuros pana cand a dat o masina peste el eu eram langa locul accidentului care a avut loc langa piata la miezul zilei eu plangeam si recunosteam ca il iubesc prietena mea cea mai buna era acolo si zicea:
am uitat sa mentionez ca visul parea atat de real incat am inceput sa plang in somn bine inteles ca dupa cateva secunde m-am trezit cu ochii inlacrimati


Citeaza mesajul

Andreea Ciobanescu

Andreea CiobanescuConstanta, Romania

Iar am avut un vis ciudat rau...eram intr-o camera de camin cu o colega din generala care nam mai vazut-o de vreo 5 ani.si stand in kmera a aparut alt coleg...si ea era prietena lui,in visul meu.si nush dc a scos o lopata si a bagat-o in el si la omorat.si pe urma noi fara nici un stres am iesit afara.eram undeva la etaj ca am coborat cu liftu.si jos cand am iesit eram intr-o curte si ne-am intalnit cu alte fete si am iesit sa ne plimbam in timp ce cadavru ramasese in camera.Am vrut sa ma intorc singura sa il ascund ca imi era frik ca ne prinde.si exact cand sa urc in lift a venit unii de la politie si m-au obligat sa urc in camera cu ei.si io m-am gandit sa urc ca si cum nas stii ce e in camera si habar nam ce sa intamplat.simteam ca daca afla ce era in kamera pot sa dau vina pe colega si sa scap eu.culmea ca nu eu il omorasem.si am urcat si lau gasit...si io o faceam pe prosta ...incercam sa dau vina pe colega mea...deci ce vrea sa insemne asta?


Citeaza mesajul

Alexandramagda Marya

Alexandramagda MaryaBucharest, Romania

Am visat 3 oameni...eu alergam nu stiu din ce cauza...cineva ma urmarea...eram speriata...m-am trezit la usa bunicului meu...care din pacate este mort...in casa,erau el...si niste vechi cunostinte pe care nu le-am mai vazut demult...sincer nu-mi mai aduc aminte ce-mi ziceau...stiu ca bunciul meu plangea si ma intrebam de ce...ceilalti se uitau urat la mine...oricum...a fost foarte infricosator...sper sa stie cineva ce semnificatie poate avea visul meu...de cand a murit bunicul...nu l-am vista niciodata


Citeaza mesajul

Capatana Loredana

Capatana LoredanaIasi, Romania

Am visat ca eram undeva la munte, eram cu fetita mea in brate, in dreapta mea era un peisaj mirific insa deodata a inceput sa tasneasca efectiv apa rece. Sarea in sus si parca se formau din ce in ce mai multe gheizere dar cu apa rece si limpede. Eu alergam cu fetita in brate sa o asez pe o platforma, ceva mai sus ca sa nu se intample ceva cu ea si-i spuneam: "Sa nu ma uiti si sa ma stepti ca mama va veni, nu stiu cand, dar mama va veni la tine!" Parca pamantul (era o platforma de beton) statea pe un strat (punga) de gaz si parca incepuse sa se miste pamantul sub picioarele mele. Atata stiu, ca imi era frica si ca eram multumita ca am reusit sa-mi salvez fetita chiar daca nu stiam daca ne vom mai revedea vreodata.


Citeaza mesajul

Afisare de la 1 la 9 din : 9 posturi