Forum oniromantie

Participa si tu la discutie Avem 594 de subiecte si 1641 postari foarte interesante.

Cautare forum


sad girl

sad girlLocatie necunoscuta

Azi noapte adica in noaptea de sanziene l-am visat din nou pe fostul meu prieten de care m-am despartit acum o saptamana ce credeti ca inseamna? https://www.visele.ro/forum/subiect.php?topic_id=76 e un semn ceva?


Citeaza mesajul

A

ALocatie necunoscuta

De ce v-ati despartit? inca mai tii la el ? daca mai tii la el de aia l-ai visat. pentru ca poate te mai gandesti la el . daca nu , poate este un semn sa va impacati :-?? . Pa :*


Citeaza mesajul

Teodora

TeodoraLocatie necunoscuta

Avand in vedere ca este noaptea sanzienelor,aceasta spune multe.E ciudat,pt ca aseara si eu l-am visat pe baaitul pe care il plc,bine,de fapt am visat mai multi baieti,dar cel mai mult am vb cu el.Poate e vrun semn pt amandoua.Trebuie neaparat sa caut!


Citeaza mesajul

Teodora

TeodoraLocatie necunoscuta

Exista anumite ritualuri de Sanziene,incar e spune ca pt ca fetele sa-si viseze urstiul,trebuie sa-so puna flori in cap.Totusi,eu am visat un baiat fara sa fac asta.VB TA.E vrun semn?


Citeaza mesajul

Andrada

AndradaLocatie necunoscuta

Fetelor voi fati visat alesul fiecare in parte,dar sa sti ca nu chiar neaparat sa faci acele traditi de sanziene,mie mi se pare ciudat ca am uitat ce am visat(pe cn am visat),nu e ceva nou sa uit ce visez dar de data asta am visat ceva ce chiar vreau sa imi aduc aminte


Citeaza mesajul

Afisare de la 1 la 5 din : 5 posturi