Forum oniromantie

Participa si tu la discutie Avem 594 de subiecte si 1641 postari foarte interesante.

Cautare forum


Andraaa

AndraaaLocatie necunoscuta

Momentan am o relatie cu un baiat.Si de 3 zile incoace visez mereu ca noi suntem despartiti si ca el incearca sa se impace cu mine. Si face tot ce-i posibil! Noi am mai fost despartiti de vreo 3-4 ori dar nu inteleg de ce visez in continuare acelasi lucru :d.


Citeaza mesajul

Geanina

GeaninaLocatie necunoscuta

Pai depinde cum interpretezi visul dar ai grija sa nu te insele


Citeaza mesajul

Andraa

Andraa Locatie necunoscuta

Acest vis s-a transformat chiar in realitate. ;). Ieri ne-am despartit:-j.De acum incolo o sa-mi ascult visele ;) . unele dintre prezic chiar ce se va intampla..


Citeaza mesajul

mari

mariLocatie necunoscuta

Surpriza.ai realizat ca ai unele vise,premonitii.pai da trebuie sa crezi.si eu am fost la fel de surprinsa ca si tine sa realizez ca unele vise se realizeaza.tine cont de ele.


Citeaza mesajul

Bianca

BiancaLocatie necunoscuta

As dori sa aflu si eu semnificatia unui vis care ma tortureaza. Eu m`am casatorit anul trecut cu baiatul de care m`am indragostit cand aveam 15 ani ....nu stiu cum s`a intamplat...dar soarta ne`a adus impreuna...numai ca mereu visez ca ma inseala...odata l`am visat ca se ducea la cumparaturi de nunta cu fosta lui iubita...aia era in rochie de mireasa....dar el era in pantaloni scurti....aseara l`am visat ca era imbracat la costum si l`am prins cand se saruta cu una....pe aia am batut`o de era vanata toata si apoi am intrebat de cat timp,si ea mi`a zis de un an, in momentu` ala am lesinat...cand mi`am revenit am plecat spre casa si el incerca sa ma ajunga din urma.


Citeaza mesajul

Kat

KatLocatie necunoscuta

surpriza.ai realizat ca ai unele vise,premonitii.pai da trebuie sa crezi.si eu am fost la fel de surprinsa ca si tine sa realizez ca unele vise se realizeaza.tine cont de ele.
Okey...cu mai mult timp in urma am avut un vis TOTAL ciudat!..am visat ca eram la un fel de catedrala mare si neagra...mai eram cu cineva..poate cu niste prieteni..si am intrat inauntru...inauntru erau o gramada de oameni care se jucau cu avioane de hartie!(si inauntru arata ca o sala de clasa)..era un fel de harababura totala acolo...asa ca ne-am dus afara!Afara am realizat ca era razboi!Vedeam soldatii cum veneau spre noi,si vedeam si o parte rea...un fel de monstrii care vroiau sa ne atace!Noi de frica neam dat de partea raului...si nush cum...neam transformat cu toti aia intr-un dragon imens!!!Dupa aia,dragonul a inceput sa manance toate Bisericile din lume!Fusese ciudat dar se facuse si mai ciudat dupa ce am auzit ca mama mea visase tot ceva de genu!Ea visase ca era in excursie cu mine si cu sora mea mai mica,si ne-am dus sa vizitam o CATEDRALA neagra.Ei s-au dus la clopotnita si de acolo ne-au pierdut si nu ne mai gaseau.Au vazut ca afara era razboi si s-au ingrijorat...Ufff...ma poate ajuta cineva si pe mine fiindca a fost cel mai ciudat vis din viata mea!


Citeaza mesajul

Afisare de la 1 la 6 din : 6 posturi