Semnificatia visului Iubit

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4578 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Iubit

Ce insemna cand visezi Iubit? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Iubit". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Iubit" :


1. Iubitul

Daca visati persoana iubita semnifica bucurie si dragoste. Alternativ, daca iubitul era bolnav sau nu se simtea bine , sugereaza suparari si dezamagiri in dragoste. De asemenea, daca iubitul v-a inselat in vis inseamna ca vor avea loc schimbari pe plan sentimental.

2. Iubita gravida

In unele cazuri, visand ca iubita dumneavoastra este gravida, inseamna ca aveti un nou proiect sau ca s-a infiripat in mintea dumneavoastra o noua idee, care va produce beneficii de vreun fel. Este in general un vis bun.

In functie de contextul visului (aceasta semnificatie se aplica iubitilor, partenerilor si sotilor) acesta poate avea si alte semnificatii. De exemplu, in cazul in care sarcina este vazuta ca un lucru bun in vis, acesta poate fi un semn de dorinta, dorinta de a merge inainte de a se stabili cu persoana respectiva sau dorinta de a avea un copil. Cu toate acestea, in cazul in care sarcina ne este prezentata intr-un mod negativ in vise, acestea ar putea indica o teama de responsabilitati.

Visand partenera / iubita insarcinata cu copilul altcuiva, interpretarea poate fi un pic ingrijoratoare, deoarece indica adesea ca visatorul simte ca relatia este in deriva sau ca partenera se misca intr-o directie diferita.

Va recomandam sa analizati semnificatia visului: Gravida

3. Fosta iubita

Atunci cand iti visezi fosta iubita, inseamna ca inconstientul, care produce visele, incearca sa iti dea o lectie prin furnizarea uni vis drept exemplu.
Ai putea sa cauti pe cineva care are aceesi personalitate ca si persoana de care ai fost indragostit inainte. Acea persoana ar putea fi partenerul ideal pentru tine. Acest lucru inseamna ca vei avea o relatie cu cineva care va repara pur si simplu greselile fostei tale iubite.

- Daca nu esti implicat intr-o relatie, atunci poate ca este timpul sa mergi din nou la intalniri.

- Daca in vis vezi o iubita dar cu care ai fost impreuna cu mult timp in urma, acest lucru se intampla deoarece inconstientul iti reaminteste despre circumstantele nefericite. Visul este o avertizare ca esti pe cale sa te implici cu cineva care nu te va face prea fericit.

- Daca ai un vis erotic cu fosta prietena, insemana ca nu esti multumit de viata romantica din prezent, lipseste ceva.

- Daca ai visat ca fosta iubita iti face masaj, e timpul sa ai incredere in persoane si sa-i lasi sa se apropie de tine din nou.4. Fostul iubit

Daca va visati fostul iubit inseamna ca de fapt exista anumite chestiuni intre voi care au ramas neclarificate. Mai exista sentimente, poate de ambele parti, iar acest lucru complica oarecum existentele voastre. De asemenea, acest vis poate fi un avertisment cu privire la un incident neplacut.

5. Persoana iubita

Persoana iubita in vis este semn de bucurie, dragoste. Traditia romaneasca spune ca daca va visati persoana iubita inseamna ca aceasta a adormit cu gandul la dumneavoastra.

Daca persoana iubita este bolnava in vis inseamna ca veti avea parte de suparari, dezamagire in dragoste.

Visul in care persoana iubita v-a inselat sugereaza ca vor avea loc unele schimbari pe plan sentimental.

Daca visati ca persoana iubita este grijulie semnifica faptul ca veti avea o casnicie fericita.

Potrivit traditiei occidentale, visul in care sunteti persoana iubita reprezinta un semn bun.

6. Cearta cu iubitul

Visul in care va certati cu iubitul se leaga de argumentele pe care le faceti in timpul certei. Intensitatea si motivele certei pot fi foarte importante pentru interpretarea visului.

Alternativ, cearta cu iubitul in vise ar mai putea insemna ca ati avut neintelegeri recente cu iubitul care vor trebui rezolvate pana intr-un final.Afisare de la 1 la 6 din : 6 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii


Nenica Iulia

Nenica IuliaPatti, Italy

Me-am visat fostul iubit .a venit sa-mi vorbeasca .eu i-am intors spatele si am plecat

Onofrei Gabriela

Onofrei GabrielaGlavanesti, Bacau

Si cu limba romana ati facut la fel,Nenica Iulia? :))