Semnificatia visului Far

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4610 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Far

Ce insemna cand visezi Far? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Far". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Far" :


1. Far

Semn ca se vor produce schimbari in ideile si atitudinile tale , dar vei regreta.

2. Farfurii

Farfuriile in vise reprezinta idei, convingeri sau anumite situatii care va sunt "oferite". Visul sugereaza ceea ce primiti sau ceea ce sperati sa primiti de la altii. S-ar putea sa simtiti ca viata va ofera "pe farfurie" o anumita experienta. Probabil ca este momentul sa faceti prima miscare.

Visul in care vedeti farfurii asezate pe un raft sugereaza posibilitatile care asteapta sa fie realizate. Sunteti capabil sa oferiti ceva oricand doriti. Daca visati rafturi de farfurii lustruite inseamna ca faceti tot ce puteti pentru a scoate ce este mai bun dintr-o situatie. Incercati sa faceti o impresie buna.

A visa farfurii murdare sugereaza nemultumire si un sfarsit nepromitator. S-ar putea sa fi trecut cu vederea peste unele probleme ale vietii dumneavoastra sau nu v-ati confruntat cu propriile emotii.

Daca visati ca spalati farfurii inseamna ca mergeti mai departe sau va planuiti urmatoarea faza din viata dumneavoastra. Va scapati de ceva sau de anumite convingeri pe care le aveti. Alternativ, visul reprezinta rutina zilnica si propabil ca sunteti prins in aceasta rutina.

Visul in care vedeti farfurii goale, dar foarte frumoase, prezice noroc in dragoste. Daca visati farfurii goale si simple inseamna o perioada plictisitoare din viata dumneavoastra.

A visa farfurii pline simbolizeaza norocul si bunastarea.

3. Farfurii

Daca visezi farfurii noi vei avea noroc in dragoste Daca visezi vase sparte si murdare vei fi nefericit in dragoste.

4. Farmacie

Daca visezi ca esti intr-o farmacie si cumperi ceva este semn ca vei avea rezultate bune de pe urma investitiilor facute .

5. Farmacie

Ferestete de imprumut banesc, alarma - deschis permanent - boala serioasa - ziua - rana neansemnata, bpala scurta.

6. Farmacie

Este un avertisment pentru a va ocupa mai mult de sanatatea fizica si sufleteasca. Reteta promite sfaturi si ajutor, poate nunta ceva, despre care creadeati de mult ca s-a uitat.

7. Farmacist

- Daca ai visat ca esti farmacist - munca multa, dar dupa munca si rasplata. Vei beneficia de profituri mari, ai noroc.

8. Faras

Farasul in vise semifica faptul ca va asteapta o munca grea, dar placuta. Veti munci mai mult decat deobicei, dar rezultatele vor fi pe masura.

9. Farduri

Persoana care va visa farduri va avea parte de liniste in familie, de copii.

10. Farfurie sparta

O farfurie sparta in vise este semn bun, cioburile prevestind noroc in dragoste.


Afisare de la 1 la 10 din : 28 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!