Semnificatia visului Mita

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Mita

Ce insemna cand visezi Mita? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Mita". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Mita" :


1. Mita

Tu dai mita

2. A vomita / voma / varsaturi

(ultima actualizare)

Voma poate fi un vis deszgustator si tulburator aratand, de obicei, nemultumire fata de viata in general. Aceasta apare in visele noastre generata de psihic, care incearca sa elimine negativitatea.

In unele cazuri, varsaturile din vis, ar putea fi doar o reactie normala a psihicului, simtiti greata in timpul somnului. Acest gen de vise apare destul de frecvent la persoanele care se confrunta cu o problema stomacala in viata de zi cu zi.

Cand sunteti dumneavoastra acela care vomita, visul indica curatarea energiilor nedorite din propria viata si, de regula, este asociat cu emotii si dificultati.

Curatarea varsaturilor altora arata ca sunteti o persoana grijulie cu ceilati, dar trebuie sa fiti precaut sau altii vor profita de bunatatea dumneavoastra.

Din punct de vedere spiritual, acest vis reprezinta eliberare. Daca voma contine sange in ea, atunci acestei eliberari ii sunt asociate si unle probleme.

Vazandu-va fiul sau fiica vomitand intr-un vis, reprezinta dorinta de a va intoarce la unele amintiri din copilarie si de a le vindeca. Tot acest vis poate face referire la un aspect al propriilor calitati ascunse.

Culoare vomei

Daca in vis culoarea varsaturii este rosiatica, atunci acest lucru va sugera violenta. Varsaturi de culoare verde sugereaza viata scapata de sub control. Voma portocalie si neagra este, de asemena, asociata cu anumite persoane vulnerabile din viata dumneavoastra. Culoarea galbuie (galbena) a varsaturii dintr-un vis indica faptul ca veti fi prins intr-un proiect sau o darama din viata altcuiva.

Pentru o interpretare mai detaliata este indicat sa consultati si semnificatia visului greata


3. Dinamita

(ultima actualizare)

- Daca ai vazut o dinamita in vis, inseamna ca o schimbare se apropie cu repeziciune de viata ta.

- Daca in vis tu ai dinamita / dinamite - te va paste un pericol in casa sau in afaceri, fi foarte atent(a).

- Daca visezi ca depozitezi dinamita - esti foarte apreciat de catre superiorii tai dar si in cercul de prieteni.Afisare de la 1 la 3 din : 3 rezultate


Subiect similar pe forum:


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!