Forum oniromantie

Participa si tu la discutie Avem 593 de subiecte si 1640 postari foarte interesante.

Cautare forum


anonim

anonimLocatie necunoscuta

Am visat ca`l salut si`l intreb ce face si mi`a raspuns si apoi m`a intrebat cine sunt si ia`m raspuns ca ne dam impreuna cu rolele de 3 saptamani apoi mi`a raspuns ca defapt de 5 saptamani si la`m intrebat de une stie si mi`a rraspuns ca pentreu ca ma place si ma`m trezit ;d imi spuneti va rog ce inseamna ?


Citeaza mesajul

Teodora

TeodoraLocatie necunoscuta

Probabil te-ai gandit la el azi-noapte,si dasta!


Citeaza mesajul

Ada

AdaLocatie necunoscuta

Am visat ca pana la urma miam convins parintii sa ma lase sa ma casatoresc:))(avand in vedere ca am 16..si nu mam gandit la asa ceva).si am facut toate pregatirile doar ca nu am fost ceruta in casatorie de un baiat(nici nu am sau am avut o relatie cu acel baiat..doar vorbim).si nici nu stia ce fac eu..dupa ce totul a fost gata mam dus la el si cand urma sa ii spun ca totul este pregatit pt nunta noastra mam trezit..ce a fost cu visul asta?


Citeaza mesajul

Ada

AdaLocatie necunoscuta

16 ani*


Citeaza mesajul

necunoscut

necunoscutLocatie necunoscuta

Am visat pe baiatul pe care il plac iar el am tinea in brate si am pupa si incerca sa am apere de o persoana oare ce inseamna????


Citeaza mesajul

georgy

georgyLocatie necunoscuta

Probabil te-ai gandit la el azi-noapte,si dasta!
Si eu am multe vise cu fostul iubit..ma simt aiurea ca el nu ma baga in seama iar eu il plac..aseara lam visat ca spunea cine ma iubeste sa ridice mana, si astepta sa ii raspund cu ridicarea mainii, nu am ridicat mana si ma intrebat dc. I-am raspuns ca din 2 motive nu il iubesc...1) ca are iubita doar nu crede ca nu stiu sunt informata intotdeauna despre orice. 2) ca nu mai vreau sa isi bata joc de mine..cum face cu celelalte fete.La auzirea acestui raspuns radea, iar eu plangem. Am multe vise cu el si nu stiu de ce..daca io incerc din toate puterile mele sa il uit fiindca are prietena si cred ca nu ma place...iar el nu ma baga in seama...de cateva ori mia zis pe mess ca sunt frumoasa...CE VREA DE LA MINE?? imi poate zice cineva?? (in afara de raspunsu ca ma gandesc la el..cand ma culc nu ma gandesc la el cum ziceti toti ca asta e motivu ca-l visez) incep sa o iau razna, cv ma tine cu gandul la el..


Citeaza mesajul

Monica Mihaela Tetileanu

Monica Mihaela TetileanuLocatie necunoscuta

Am visat ca sunt cu baiatul de care imi place si el dee mine si langa el era o fata . Baiatul mi-a spus atunci ca nu ma mai place si defat , o place pe fata care statea langa el . Si eu incercam sa-l conving sa se intoarca la mine si nu am reusit . Ce poate insemna visul acesta ?


Citeaza mesajul

Adriana Gheorghe

Adriana GheorgheAlexandria, Teleorman

Am visat ca eram in curtea scolii , inainte sa incepem orele, si baiatul pe care il plac a fost strigat de o prietena de a mea si eu m-am ascuns repede, apoi am vorbit putin , am facut cunostinta si dupa aceea am jucat fotbal si a zis ca ma pricep, si apoi a zis ca ne mai vedem.. Oare ce inseamna asta ?? Stiu ca ma gandesc la el in fiecare noapte dar serios !


Citeaza mesajul

Burlui Lorena

Burlui LorenaIasi, Romania

Am visat un baiat de care imi place si l-am visat p o stanca era frumos...l-am mai visat ca eram singura cu el si incercam sa ajung la prieteni ca ne rataciseram si ultimu vis era in care stateam langa el si mai era o prietena si l-am gadilit si el s-a infiorat de place(stateam langa el pe pat ) dar eram nemultumita ca sunt prea jos..pal aburta lui...ce inseamna asta?


Citeaza mesajul

Elly Elena

Elly ElenaLocatie necunoscuta

Am visat baiatul de care mi-a placut si a doua zi l-am vazut


Citeaza mesajul

  Urmatoarele 10

Afisare de la 1 la 10 din : 11 posturi