Semnificatia visului A spala vase

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului A spala vase

Ce insemna cand visezi A spala vase? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "A spala vase". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "A spala vase" :


1. A spala vase

(ultima actualizare)

Vasele din visele noastre pot reprezenta atitudini, idei sau concepte. Daca acestea sunt murdare si nespalate, atunci acestea prevestesc nemultumiri si o perspectiva incerta. In mod alternativ, acestea pot fi si un semn de noi planificari. Mergeti mai departe, faceti planuri si cu un efrort relativ mic veti trece peste problemele zilnice.

Fiind obligat sa spalati vasele altcuiva sau in casa altcuiva simbolizeaza faptul ca in viata de zi cu zi traiti cu un sentiment de indatorare fata de cineva. Tot acest vis este un semnal de alarma in ceea ce prevesteste neputinta dumneavoastra din viata de zi cu zi.

A vedea vase spalate si lusturite asezate pe raft sugereaza faptul ca faceti tot posibilul sa fiti aproape de cineva sau sa profitati la maxim de o situatie. Alternativ, visul simbolizeaza faptul ca incercati din rasputeri sa faceti o impresie buna la locul de munca sau in cercul de prieteni.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!