Semnificatia visului Abac

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4626 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Abac

Ce insemna cand visezi Abac? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Abac". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Abac" :


1. Abac

Abacul este un instrument care era, in trecut, foarte folosit pentru a efectua operatiuni aritmetice. In timpurile noastre, calculatoarele au inlocuit aceste dispozitive, totusi, anumite persoane inca au vise in care abacul este prezent.

In general, visele in care acest instrument este prezent, simbolizeaza nevoia de ajutor pentru a face fata unor situatii nefavorabile.

Abacul (numaratoarea) poate avea semnificatii diferite in functie de sex.

Daca esti barbat si ai viat un abac, inseamna ca a venit vreamea sa iti folosesti mai mult logica in munca pe care o faci zilnic.

Daca esti femeie si ai avut acest vis , inseamna ca trebuie sa te increi mai mult in intuitia ta feminina.

2. Tabac

Contrar a multor credinte populare, vazand tabac in viese este un semn bun. Acesta este prevestitor de vesti imbucuratoare si noroc. In unele cazauri, mai ales daca visatorul este fumator, ar putea fi un simplu avertisment cu privire la cat de daunator poate fi fumatul.

Tabacul (tutunul) rulatsimbolizeaza incapacitatea de a face ce vreti, aveti nevoie de mai mult curaj. Lipsa de incredere in sine este unul dintre factorii principali care va impiedica sa va indepliniti visele. Neglizati comentariile negative din partea celor care va spun ca nu aveti suficiente cunostinte.

Cumparand tutun din supermarket sau de la un magazin specializat, poate fi un semn ca reconsiderati anumite intamplari din trecut. Acesta poate fi un moment in care constientizati o greseala din trecut.

Vazand in vis pe altcineva fumand tabac poate fi un semn de cearta, exista unele lucruri care va deranjeaza la acea persona.

Interpretari culese din popor

Din punct de vedere general, tutunul simbolizeaza incheierea unei afaceri bune.

  • avand - plictiseala
  • fumand - protectori buni
  • tragand pe nas - aparator in primejdie
  • vazand- cearta mare, vei provoca un scandal.

3. Tabachera

Daca visezi ca ai pierdut o tabachera semnifica faptul ca esti multumit de ceea ce faci , de reusitele tale in viata de pana acum. De asemenea, semnifica, de argint- eşti imprevizibil şi cu toane - de aur- fă economie la bani - goală- nimeni nu caută prietenia ta - nu găseşti- singurătate - plină- prieteni devotaţiAfisare de la 1 la 3 din : 3 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!