Semnificatia visului Abac

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Abac

Ce insemna cand visezi Abac? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Abac". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Abac" :


1. Abac

(ultima actualizare)

Abacul este un instrument care era, in trecut, foarte folosit pentru a efectua operatiuni aritmetice. In timpurile noastre, calculatoarele au inlocuit aceste dispozitive, totusi, anumite persoane inca au vise in care abacul este prezent.

In general, visele in care acest instrument este prezent, simbolizeaza nevoia de ajutor pentru a face fata unor situatii nefavorabile.

Abacul (numaratoarea) poate avea semnificatii diferite in functie de sex.

Daca esti barbat si ai viat un abac, inseamna ca a venit vreamea sa iti folosesti mai mult logica in munca pe care o faci zilnic.

Daca esti femeie si ai avut acest vis , inseamna ca trebuie sa te increi mai mult in intuitia ta feminina.

2. Tabachera

(ultima actualizare)

Daca visezi ca ai pierdut o tabachera semnifica faptul ca esti multumit de ceea ce faci , de reusitele tale in viata de pana acum. De asemenea, semnifica, de argint- eşti imprevizibil şi cu toane - de aur- fă economie la bani - goală- nimeni nu caută prietenia ta - nu găseşti- singurătate - plină- prieteni devotaţiAfisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!