Semnificatia visului Abdomen

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Abdomen

Ce insemna cand visezi Abdomen? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Abdomen". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Abdomen" :


1. Abdomen

(ultima actualizare)

Cand visati despre abdomen si somac, simbolurile abdomenului se refera la instinctele naturale si emotiile reprimate. Stomacul face referire la modificarile care au loc defapt in stomac. Stomacul poate fi, de asemenea, extins pentru a include schimbarea elementelor de proprietate, familie si prieteni.

Cu toate acestea, visand zona abdomenului ar putea insemna, de asemenea, ca pur si simplu intampinati unele dureri reale de stomac in timpul somnului. Daca va treziti in mijlocul visului fara a va confrunta cu dureri din cauza constipatiei sau a unei indigestii, sumbolurile acestui vis pot avea anumite sensuri:

- Visand ca abdomenul este foarte umflat, indica faptul ca un nou proiect este in lucru, care poate fi greu de digerat pentru dumneavoastra.

- Visand ca aveti un stomac gras si mare, inseamna ca sunteti gata sa va implicati in multe schimbari si provocari. Acest vis poate insemna si ca este timpul sa va extindeti relatiile si cu alte persoane sau poate ca este timpul sa va extindeti afacerea.

- Un abdomen paros. Parul reprezinta bani si longevitate. Avand par crescut pe abdomen inseamna ca afacere dumneavoastra va aduce mai multa bogatie si extindere a influentelor impotriva concurentilor.

- Daca imaginile din vis par sa se concentreze asupra acestei zone, atunci trebuie sa ne indreptam atentia aupra emotiilor si sentimentelor reprimate.

(dureros) Nereguli sau probleme interne, profunde in viata ta, ce se cer descoperite.

(dezgolit) lipsuri materiale, deschidere la orice propunere, (umflat sau foarte mare) acumulare xagerata de bunuri sau relatii, lacomie, exagerare, snobism
-imaginatie bogata.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!