Semnificatia visului Abstinenta

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Abstinenta

Ce insemna cand visezi Abstinenta? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Abstinenta". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Abstinenta" :


1. Abstinenta

(ultima actualizare)

In traditia crestina, ideii de purificare prin renuntarea la consumarea de sange i se adauga aceea de penitenta si de ispasire. Sangele, simbol al poftelor trupesti, este considerat principala sursa a pacatului.Ispasirea va consta deci in renuntarea la sursa, in renuntarea la pacat in insusi principiul sau. Viata se va concentra doar asupra izvoarelor sale spirituale, asupra relatiilor cu divinul, cu ceea ce nu se arata.

Abstinenta, sub dublul ei aspect, purificator si ispasitor, se prezinta ca o cale spre interioritate. Astfel, traditia crestina se intallneste cu cea orientala.

La japonezi, abstinenta este o metoda de purificare ce permite dobandirea unei puritati pozitive, prin evitarea prihanirii.

In vise toate aceste practici simbolizeaza opozitia intre ceea ce nu se manifesta si manifestare, precum si cautarea a ceea ce nu se arata prin meditatie.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!