Semnificatia visului Acnee sau cosuri

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Acnee sau cosuri

Ce insemna cand visezi Acnee sau cosuri? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Acnee sau cosuri". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Acnee sau cosuri" :


1. Acnee sau cosuri

(ultima actualizare)

De regula, cosurile de pe fata sau acneea fac referire la stima de sine si imaginea dumneavoastra. Va simtiti iritat sau incomod intr-o relatie sau o situatie.

Punctele negre sau albe de pe fata dumneavoastra simbolizeaza anumite sentimente jenante pe care sperati sa nu le observe nimeni. Va faceti griji cu privire la ceea ce vor crede alte persoane despre dumneavoastra, mai ales daca acestia vor observa nesiguranta din modul in care actionati.

Daca ati visat ca toata pielea va este acoperita de cosuri inflamate, inseamna ca visul face referire la faptul ca sunteti prea ingrijorat in viata de zi cu zi. Nu interpretati in mod gresit acest vis, un pic de ingrijorare este benefica, dar aparitia acestui tip de vis indica ingrijorare extrema sau ingrijorare pentru detalii.

Cosurile de pe spate indica sentimente de gelozie si furie de care trebui sa scapati. De asemena, visul poate prevesti ca in curand va veti confrunta cu unul dintre temerile dumneavoastra.

Visul in care vedeti acnee la altcineva inseamna ca va veti bucura de sprijin si ocrotire din partea cuiva.

Acneea in vis mai poate sugera si un anumit defect al nostru pe care trebuie sa-l depasim la un moment dat.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!