Semnificatia visului Actrita

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Actrita

Ce insemna cand visezi Actrita? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Actrita". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Actrita" :


1. Actrita

(ultima actualizare)

A vedea o actrita in vise reprezinta cautarea dumneavoastra pentru placere. Actrita in vise este un simbol al bogatiei ce reprezinta castig material. Exista un alt aspect al acestui vis: actrita reprezinta armonia si unitatea unei familii. In acest vis actrita sugereaza ca este posibil ca un membru al familiei sa nu se comporte adecvat.

Conform dictionarelor de vise din antichitate, a visa la o actrita era un lucru destul de comun, visul transmitand atat semne pozitive cat si negative in viata dumneavoastra.

Daca va confruntati cu un vis in care dumneavoastra sunteti o actrita atunci inseamna ca este un avertisment pentru a avea grija de bunurile financiare.

Visul in care o actrtia se apropie si va saruta inseamna avea parte de un cadou.

Daca visati o anume actrita inseamna ca ar putea sa ravniti la unele trasaturi fizice sau de peronailitate ale acelei actrite. Ganditi-va cine este actrita si care sunt trasaturile pe care le asociati cu dumneavoastra. Mai mult, ar trebui sa va uitati si la ce rol jucati dumneavoastra in vis. Chiar daca nu cunoasteti actrita la un nivel mai personal, felul in care o percepeti sau rolul pe care il joaca va poate face sa intelegeti cu relationeaza cu dumneavoastra.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!