Semnificatia visului Acvariu

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Acvariu

Ce insemna cand visezi Acvariu? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Acvariu". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Acvariu" :


1. Acvariu

(ultima actualizare)

Poate ca la prima vedere ni se va parea destul de ciudat faptul ca am avut un vis despre acvarii, dar visul, din punct de vedere psihologic, este destul de important. Acvariul reprezinta schimbarile din viata dumneavoastra, de asemenea, poate scoate la lumina diferite avertismente care va pot ajuta in rezolvarea unor conflicte sau piedici care va incetinesc drumul spre telurile dumneavoastra.

Pe de alta parte, acvariul poate reprezenta o dorinta de libertate, aici putand fi vorba despre o relatie, un loc de munca, o responsabilitate, etc. In continuare va vom prezenta cele mai comune vise cu si despre acvarii:

Acvariu gol

O perioada nefavorabila din punct de vedere financiar este prevestita de aparitia unui acvariu gol in visele dumneavoastra. De asemenea, daca sunteti implicat in domeniul afacerilor, inseamna ca veti pierde bani sau veti suferi o criza financiara.

Pesti intr-un acvariu

In general, un acvariu cu pesti simbolizeaza progres in dagoste sau financiar. De asemenea, visul anunta o perioada favorabila pentru rezolvarea problemelor.

Daca in acvariu obeservati o multime de pesti, inseamna ca veti gasi solutii sau veti rezolva o problema fara prea multe batai de cap. In schimb, daca observati un peste mort (sau mai multi), visul pevesteste o perioada de conflicte sau vulnerabila ce va va afecta relatiile cu alti oameni sau viata de cuplu.

Cum se prezinta apa din acvariu

Visand o apa curata si limpede, inseamana ca va aflati intr-o perioada de purificare. Este un vis destul de important deoarece prevestetste, pe langa cele prezentatea anterior, faptul ca va pregatiti pentru o noua perioada sau un eveniment destul de important.

Daca apa din acvariu este tulbure, plina de impuritati sau, pur si simplu, murdara inseamna ca experimentati sentimente de captivitate. Va simtiti deprimat sau de parca ati fi prins fara nicio cale de iesire. Poate ca este vorba despre prea multa presiune care poate cauza probleme emotionale la care va este greu sa le faceti fata.

Te afli in interiorul unui acvariu

Visul in care va aflati in interiorul unui acvariu face referire la barfele din partea unor persoane. Ar trebui sa acordati mai multa atentie prieteniilor false. Cu toate acestea, daca in vis va simtiti bine in interiorul acvariului sau simtiti nevoia sa traiti acolo, inseamna ca va doriti sa renuntati la ganduri sau situatii ce va leaga de trecut.

Acvariu spart

Daca ati visat ca ati sapart un acvariu, inseamna ca ar trebui sa va feriti de unle persoane. Acestia vor incerca sa va faca rau, mai ales la locul de munca. Dar, daca acvariu este doar fisurat si se scurge apa din el, este semn ca propriile emotii v-au prins ca intr-o capcana si nu le puteti depasi. Poate ca a sosit momentul sa va faceti planuri noi si, in curand, sa le puneti in aplicare.

Dimensiunea acvariului

Un acvariu mare simbolizeaza o perioada perfecta pentru relatii interumane. Va simtiti pregatit sa rezolvati unele probleme mai vechi legate de membrii familiei sau, pur si simplu, vreti sa intariti legatura cu acestia.

Un acvariu mic arata lipsa unei persoane din viata dumneavoastra. De asemenea, poate fi vorba despre unele probleme marunte sau sentimente nesemnificative.

Cumpararea sau vanzare unui acvariu

Atunci cand visati ca ati cumparat un acvariu, subconstientul dumnavoastra va asigura ca nu stunteti singur, vorbindu-va despre multiplele posibilitati sau alegeri cu privire la viata dumneavoastra. Alternativ, visul poate reprezenta un proiect deosebit ce va necestia, printre altele, si o cantitate mare de investitie emotionala.

Vanzarea acvariului simbolizeaza lupta din punct de vedere financiar sau emotional. De asemenea, poate fi vorba depre cheltuieli de bani sau energie fara prea multe beneficii.

Acavariu cu apa, dar fara pesti

Vazand in vis un acavariu plin cu apa, dara fara niciun peste in el, este un semn rau. Visul se prezinta ca un semnal de avertisment cu privire la oamenii in care aveti incredere. Faptul ca ati sesizat ca nu este peste in apa inseamna ca veti fi tradat de o anumita persoana pe care o considerati de incerdere. De asemenea, este posibil sa experimentati o inselaciunea atunci cand va asteptati mai putin.

Curatarea unui acvariu cu pesti

Daca ati visat ca schimbati sapa sau curatati un acvariu, este semn de simbari favorabile in viata dumneavoastra. In sfarsiti veti incepe sa scapati de gandurile si oamenii negativi care va afectau linistea interioara. De asemenea, este un semn de usurare si reorganizare.

2. Acvariu

(privind dinauntru in afara) Ai avea nevoie de mai multa libertate de actiune sau de exprimare in relatiile sentimentale in care esti implicat
-nu esti multumit cu mediul in care traiesti
-te simti strans cu usa, constrans, limitat
-ai nevoie de un concediu sau de o pauza
-(privind din afara inauntru) nu poti actiona in nici un fel la problemele nou aparute
-esti un simplu spectator.Afisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!