Semnificatia visului Aer

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Aer

Ce insemna cand visezi Aer? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Aer". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Aer" :


1. Aer

(ultima actualizare)

Dupa cosmogoniile traditionale, aerul este unul dintre patru elemente, alaturi de pamant, apa si foc. Ca si focul, este un element activ si masculin, in vreme ce pamantul si apa sunt considerate elemente pasive si feminine. Ultimele doua sunt materializate, pe cand aerul este un simbol al spiritualizarii.

Aerul este un element asociat in mod simbolic cu vantul, cu rasuflarea. El reprezinta lumea subtila, asezata intre cer si pamant, lumea expansiunii, pe care, dupa cum spun chinezii, o umple suflul (chi), necesar fiintelor vii. Vayu, care reprezinta suflul in mitologia hindusa, calareste pe o gazela si poarta un stindard fluturand in vant, care ar putea fi identificat cu un evantai. Vayu este suflul vital, suflul cosmic, identificandu-se cu Logosul, care este el insusi suflul. La nivelul fiintei subtile, vayu constituie cele cinci functii vitale, considerate modalitati ale suflului vital, prana.

In ezoterismul ismaelian, aerul este principiul alcatuirii si al fructificarii, mijlocitorul dintre foc si apa, primul lam al Numelui divin.

Aerul in vis simbolizeaza creativitatea si inteligenta. In cazul in care aerul este poluat sau este ceata, atunci inseamna ca gandul sau mintea ta este umbrita.

- Daca in vis simti aer rece inseamna discordanta in relatiile interne si esecuri in afaceri.

- Visul in care respiri aer cald semnifica raul din jurul tau.

- Aer curat, fericire.

- Daca ai visat ca respiri un aer sufocant semnifica treburi incerte, nereusita, boala.

2. Aeroport

(ultima actualizare)

Un aeroport in vise simbolizeaza nastere (sosiri) si deces (plecari). In cazul in care aeroportul este ocupat, atunci visul semnifica dorinta de libertate, idealuri inalte, ambitie si sperante. Acesta este un indiciu ca va apropiati de un nou inceput in viata. Este posibil sa aveti o noua relatie, o cariera noua sau o aventura noua.

Visele in care un aeroport este pustiu indica faptul ca planurile sau obiectivele tale vor fi modificate sau intarziate. Puneti unele aspecte din viata dumneavoastra in asteptare.
Afisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (1)


Constantin Marghiolu din Pitesti a scris in

Am visat ca ma saruta mama care decedata si nu mai aveam aer in piept ma sufocam si strigam cu voce tare sa ma lase an pace