Semnificatia visului Afine

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Afine

Ce insemna cand visezi Afine? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Afine". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Afine" :


1. Afine

(ultima actualizare)

Chiar daca afinele sunt foarte gustoase si sunt o sursa extraordinara de vitamine, aceste fructe de padure nu fac referire doar la lucruri bune atunci cand ne apar in vise. Adesea sugereaza precautie, situatii neplacute si momente in care orice miscare ati face va duce la o schimbare drastica in rau sau bine.

In general, afinele inseamna precautie atunci cand vine vorba de eforturi in domeniul afacerilor, deoarce o persoana va face tot posibilul sa va depaseasca. Mai toate fructele albastre sunt un semnal de alarma cu privire la anumite situatii care trebuie tratate cu grija.

In functie de delicatetea fructelor apatute in vis va fi determinata si semnificatia acestora. Astfel, afinele cu arome neplacute reprezinta probleme enervante.

Visele in care mancati afine sunt de obicei un semn de pozitivitate si simbolizeaza o stisfactii, sanatate si pace interioara. Pe de alta parte, daca in visul dumneavoastra altcineva manaca afine, este un semn de pierdere cauzata de investitii nedocumentate sau riscante.

Culegand afine in vis este semnul sfarsitului unei perioade pline de probleme si inceputul unei alteia plina de pace si bucurie. A sosit timpul ca trupul si sufletul sa se odihneasca si sa se refaca dupa toate presiunile si situatiile stresante.

Vazand alte persoane care se afla la cules de afine este semn ca subconstientul dumneavoastra este destul de sensibil. Reactionati destul de violent la diverse situatii si sunteti adesea nemultumit de oamenii care o merita cel mai putin. Incercati sa lucrati la diminuarea pe cat posibil a acestor izbucniri.

Tortul sau prajitura cu afine simbolizeaza experimentarea in curand a unui eveniment de bucurie si veselie in viata de zi cu zi.

Visul in care cumparati afine poate fi un semn de lipsa a vitaminelor, subconstientu va transmite semnale ca sanatatea si alimentatia dumneavoastra nu este tocmai echilibrata.

Vanzarea afinelor in vis arata faptul ca cineva are nevoie de ajutorul dumneavoastra. Daca ati avut acest vis, inseamna ca sunteti persoana potrivita pentru a-i oferi sprinin cuiva din grupul dumneavoastra de cunostinte.

Primind afine in dar este semnul unui admirator secret. Exista cineva din cercul dumneavoastra de cunostinte care va place forte mult, dar din cauza unei retineri ii este frica sa va abordeze.

Afinele necoapte sau stricate sugereaza faptul ca treceti printr-o perioada presarata cu o multime de griji si probleme. Pentru a va atinge obiectivele trebuie sa investiti mult timp si efort sau sa gasiti o slujba pe care o veti practica din placere.

Sucul de afine din vise este reprezentarea simbolica a unei sanatati bune si a vietii indelungate.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!