Semnificatia visului Africa

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Africa

Ce insemna cand visezi Africa? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Africa". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Africa" :


1. Africa

(ultima actualizare)

Astfel de vise nu sunt printre cele mai comune. De obicei, le avem dupa ce am urmarit un film documentar despre Africa, probabil din cauza ca acesta ne-a lasat o anume impresie. Visele pe care ar trebui sa le luam imediat in considerare si sa le interpretam sunt acelea care apar spontan sau in urma unor evenimente.

Vazand in vis acest continent (Africa) cu un peisaj total schimbat fata de ceea ce sunteti obisnuiti. Un astfel de vis sugereaza nevoia de o schimbare, exista posibilitatea si dorinta de a face ceva pe care persoanele din jurul dumneavoastra il vor considera nesabuit. Indiferent daca este legat de locul de munca, domeniul afacerilor sau relatie, veti realiza ca a sosit momentul schimbarii. Nu mai vreti sa faceti lururi care va fac neferit/a. Va veti teme de necunoscut, dar stiti ca trebuie sa faceti ceva sau veti fi nemultumit/a pentru totdeauna.

Calatorind in Africa. Visul in care mergeti in Africa simlolizeaza sacrificii, cel mai probabil din cauza unei persoane dragi. Veti dori sa o faceti fericita, asa ca nu veti sta prea mult pe ganduri.

Visand ca alti oameni merg in Africa, inseamna ca va veti lua ramas bun de la o persoana draga. Este posibil ca un prieten sau chiar partenerul sa calatoreasca in alta tara pentru munca, specializari sau studii. Va va fi greu la inceput, dar va trebui sa mergeti mai departe. Acest lucru va reprezenta un test serios, daca il treceti cu succes, veti depasi cu usurinta orice alt obstacol.

Visand ca stati de vorba cu africani simbolizeaza empatia. Probabil ca in ultima vreme ati experimentat diverse lucruri care v-au schimbat perspectiva asupra lumii si mediului inconjurartor.

Vacanta intr-o tara din Africa. Acest vis prevesteste aparitia intr-un viitor apropiat a unor momente de neuitat.

Daca ati visat ca sunteti intr-un safari in africa, inseamna ca in surt timp veti obtine slujba mult visata. Poate ca a trebuit sa asteptati mult pentru acest job, dar rabdarea dumneavoastra va da roade.
Alternativ, avand in vedere ca Africa gazduieste unele dintre cele mai frumoase si feroce animale ale pamantului, visul poate indica faptul ca aveti un foarte dezvoltat spirit al aventurii si al explorarii.

Lupta cu oameni africani. Daca va aflati in mijlocul unui conflict, a unei rascoale sau a unui razboi civil din Africa si va implicati in lupta, inseamna ca din cauza stresului veti provoca furie si nemultumiri membrilor familiei sau unor prieteni. Chiar daca ati gresit nu va veti cere scuze, si asta din cauza mandriei.

Visand ca zburati cu un avion spre Africa, acest vis sugereaza evenimente si actiuni neasteptate. Persoanele din jurul dumneavoastra vor incerca sa va convinga sa actionati in moduri diferite, dar veti decide sa mergeti pana la final, indiferent de ce.

Fiind urmarit de animale intr-o jungla africana. Visul prevesteste acte si actiuni in care neglijenta predomina. Este posibil ca actiunile dumneavoastra din ultima vreme sa provoace pagube sau rani sufletesi celor din jur si dumneavoastra. Deoarece daunele vor fi uriase, aceasta experienta va va invata sa analizati cu atentie luncrurile inainte de a lua o decizie importanta.

A fi jefuit de o persoana africana poate simboliza o alegere, a dumneavoastra sau a cuiva apropiat, pentru a evita o jeana sau un esec din viata de zi cu zi. Visul poate semnifica, de asemenea, sentimente de pierdere cauzate de actiuni si ganduri de gelozie.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!