Semnificatia visului Agrise

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Agrise

Ce insemna cand visezi Agrise? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Agrise". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Agrise" :


1. Agrise

(ultima actualizare)

Agrisul este un arbust cu ramuri spinoase care produce fructe de culoare rosiatica, galbuie sau verde. In vise, arbusul are semnificatii diferite fata de fructele acestuia.

In general, agrisele sunt considerate un semn de bun augur. De asemena, agrisul cu fructe copate insotit de o zi insorita de vara este un semn excelent ce prevesteste o sesiune de evenimente si momente fericite.

Pe de alta parte, daca v-ati visat culegand si mancand agrise verzi (necoapte), atunci sensul visului se schimba total. Un asemena vis poate prevesti vremuri in care economiile dumneavoasta vor fi afectatea grav sau un soi de boala ori deranj la nivelul stomacului.

Visand ca va aflati la culesul agriselor coapte este un semn al fericirii dupa o perioada nefavorabila sau de necazuri. De asemena, pentru unele persoane, visul poate si un semn al afacerilor prospere.

In functie de gustul resimtit in vis, agrisele dulci pot simboliza o viata dulce si plina de promisiuni, iar cele acrisoare vor fi un semn de mici dificultati.

Agrisul (arbustul) cand nu este insotit de fructe (caoapte sau necoapte) este simbolul ostacolelor si al amaraciunii. De asemenea, acesta simbolizeaza distantarea emotionala si fizica.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!