Semnificatia visului Albastru

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Albastru

Ce insemna cand visezi Albastru? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Albastru". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Albastru" :


1. Albastru

(ultima actualizare)

Albastrul si albul, culori ale sfintei fecioare, exprima detasarea fata de valorile acestei lumi si inaltarea sufletului eliberat catre Dumnezeu, adica spre aurul care va intampina albul virginal, in timpul ascensiunii sale prin albastrul ceresc.

In budismul tibetan, albastrul este culoarea lui Vairocana, a inteleptiunii trnscendente, a potentialitatii - si, simultan, a vacuitatii, a carei posibila imagine este imensitatea cerului albastru.

Albastrul este culoarea lui yang, cea a Dragonului geomantic, deci a influentelor binefacatoare.

Culoarea albastru in vis , exprima adevar, intelepciune, eternitate, devotament si loialitate. De asemenea, este culoarea cerului senin , considerata cea mai importanta dintre culorile cu proprietati vindecatoare. Prezenta acestei culori in vis poate simboliza un ghid spiritual si optimismul dumneavoastra pentru viitor.

Albastru deschis poate simboliza bunatate, sensibilitate sau sentimentul acela in care cuiva ii pasa de dumneavoastra.

Barbati sau femei care ne apar in vise imbracati in albastru inchis / bleumarin simbolizeaza nevoia de a lucra pentru a gasi o cale de exprimare a puterii si energiei acumulate in timp in dumneavoastra.

2. Cer albastru

(ultima actualizare)

Cerul albastru in vise sugereaza ca veti avea noroc. Totusi, visul la un cer senin prezice incheierea unei aventuri amoroase incitante.
Afisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!