Semnificatia visului Alee

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Alee

Ce insemna cand visezi Alee? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Alee". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Alee" :


1. Alee

Cale/solutie nesigura, nebanuita
-(intunecata) dilema din care nu stii cum sa iesi
-(infundata) te simti prins intr-o capcana, blocat intr-o situatie fara iesire, intr-o relatie frustranta, intr-un mod de viata dezavantajant, intr-o slijba paguboasa.

2. Alee

Aleile sunt strazi mici (vezi strada), pe care calatorii se pot imbulzi. Ele sunt, de asemenea ideale pentru plimbarii in care dorim sa meditam asupra sufletului nostru (vezi de asemenea carare, plimbare, si denumirile pentru autovehicule).

3. Alee

A fi urmarit de o persoana rea pe o alee sugereaza iminenta unei rusini care va surveni in viata ta Daca mergi singur pe o alee s-ar putea sa ai o disputa cu persoana iubita Daca visezi ca ajungi la capatul unei alei si nu poti merge mai departe nu vei putea sa-ti pui planurile in miscare.

4. Alee

Viata fericita - cu arbori frumosi inverziti si infrunziti - viata fericita si imbersugata - cu pietris - dificultati matriale - daca fugi pe o - lanuri reusite - daca pomii sunt uscati sau desfrunziti - necazuri din parea unor persoane nerecunoscaroare - plimbare pe o alee acoperita cu zapada - te vei - te vei insanatosi repede - plimbare pe ploaie pe o - bogatie nesperata - te plimbi singur pe o - liniste sufleteasca.


Afisare de la 1 la 4 din : 4 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!