Semnificatia visului Alerga

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Alerga

Ce insemna cand visezi Alerga? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Alerga". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Alerga" :


1. Alerga

(ultima actualizare)

Visele depre alergare sunt printre cele mai frecvente si pot indica lucruri diverse, in functie de detaliile asociate alergarii.

Daca sunteti genul sportiv si va place sa alergati in viata de zi cu zi, atunci visele ce implica alergarea sunt absolut normale si de obicei nu au o semnificatie aparte. Dar, daca nu sunteti si, aveti asemenea vise, atunci acestea pot transmite anumite semnale importante.

Pentru a intelege cat mai bine visele, trebuie sa tineti cont de unele lucruri importante. In primul rand, amintiti-va daca alergati singur sau mai era cineva alaturi de dumneavoastra.

De asemenea, in multe vise se regaseste imposibilitatea de a alerga, si, visul va avea un cu totul alt sens. Este posibil sa alergati pentru a scapa de ceva, un animal, o fantoma, un ucigas, etc.

Toate aceste situatii posibile vor fi interpretate diferit, avand simboluri specifice.

Interpretari si semnificatii

Visand ca alergati singur, inseamna ca motivatia dumneavoastra este puternica. Aveti certitudinea ca stiti exact ce vreti de la viata, asa ca nu sunt foarte multe lucruri care v-ar putea face sa renuntati la obiective. In mod alternativ, acest vis poate semnifica succes, sanatate, statut social ridicat si, chiar, pentru unele persoane, situatie financiara grozava.

Alergand fara efort. Visul in care alergati si simtiti ca nu depuneti efort sau acesta este unul nesemnificativ, prevesteste atingerea obiectivelor usor si rapid. Va aflati intr-o forma excelenta, este o perioada propice pentru noi proiecte.

Visand ca alergati alturi de alte persoane, este semn ca veti fi invitat la o anumita ceremonie sau intalnire, in viitorul apropiat.

Alergand spre ceva sau spre cineva. Acest vis prevesteste, in viitorul apropiat, apropierea dumneavoastra de un lucru sau o persona. Este posibil sa nu beneficiati de sprijinul familiei sau a pritenilor in aceasta chestiune. Alternativ, visul poate scoate la iveala frica de a nu pierde pe cineva sau de a fi respins.

Visand ca nu puteti alerga. Daca ati visat ca incercati sa alergati, va flositi toate fortele dar tot nu reusiti sa faceti asta, inseamna ca va simtiti neajutorat si increderea de sine a scazut considerabil.

Alergand ca sa scapati de ceva, este semnul multiplelor probleme din viata de zi cu zi, dar pe care nu aveti curaj sa le infruntati.

Fugind din calea unui animal periculos (fie el salbatic sau domestic). Semnificatia unui asemenea vis este conditionata de doi factori: ati reusit sau nu ati reusit sa scapati de acesta. Daca ati izbutit sa scapati din calea animalui periculos, inseamna ca veti depasi viitoarele obstacole ce vi se ivesc in cale, asa ca puteti merge mai departe. Dar, daca nu ati reusit sa scapati, va trebui sa faceti fata problemelor, si, din pacate, sansele de reusita sunt poarte mici.

Visand ca alergati sa scapati de iubitu sau iubita dumneavoastra. Cred ca acest vis este destul de clar pentru toata lumea, nu este un semn bun. Pentru cei care nu sunt intr-o relatie ori s-au despartit recent, visul indica ghinion in dragoste. Daca sunteti intr-o relatie, un asemena vis prevesteste probleme in relatia de cuplu. Sentimentele s-au racit si apare distantarea.

Alergarea - extras din diverse carti vechi de interpretare a viselor

Umblet fara rezultat, timp puerdut si primejdie.

 • de jur imprejur - noi prieteni
 • dupa un cal - prieteni in familie
 • dupa caini - dusmanii se indeparteaza
 • dupa gaini - vesti intarziate
 • dupa o persoana - vei fi ocolit de boala
 • dupa vaci - musafiri nepoftiti
 • iepurele alergand spre tine - vizita prietenilor apropiati
 • in cerc - oaspeti in curand
 • in parc - reusita
 • intrecand pe cineva - ii vei supravietui
 • de oameni insemnati - razboi
 • fara sa ajungi la tinta - indepinirea dorintei, intreprindere fericita
 • tu - drumuri lungi
 • un cal - castig , petrecere
 • un grup - te asteapta drumuri lungi
 • vazand - reusita, treburile iti merg din plin

2. A alerga

(ultima actualizare)

Visul in care alergati singur se refera la determinarea si motivatia dumneavoastra in urmarirea obiectivelor. Veti avea succes si va veti ridica deasupra tuturor. Alternativ, visul ar mai putea insemna ca trebuie sa va grabiti in luarea unei decizii.

Daca visati ca incercati sa alergati, dar nu va puteti misca picioarele inseamna lipsa dumneavoastra de incredere si consideratie in sine.

Visul in care alergati alaturi de cineva face referire la cooperare.


3. Cal alergand

Petrecere si castig.

4. Cerb alergand

Iti vei atinge scopul propus.


Afisare de la 1 la 4 din : 4 rezultate


Subiect similar pe forum:


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (2)


Marin Adrian din Gütersloh, Germany a scris in

Va multumesc mult pentru aceste detalii despre vis. Multa sanatate!

Popa Adela din Timisoara, Timis a scris in

Buna ziua, ma poate ajuta si pe mine cineva cu o interpretare mai concreta a visului ce l-am avut noaptea trecuta? Se facea ca alergam pe un varf de munte, privelistea era minunata, dar, la un moment dat o puternica durere de genunchi m-a facut sa cad si sa ma pravalesc intr-o vale. M-am trezit instant !!! Curios este faptul ca aveam o durere de genunchi :) . Credeti ca aceasta este cauza visului meu ? Multumesc.