Semnificatia visului Aluminiu

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Aluminiu

Ce insemna cand visezi Aluminiu? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Aluminiu". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Aluminiu" :


1. Aluminiu

(ultima actualizare)

A vedea aluminiu in vise semnifica abilitatea de a retine ce este valoros pentru dumneavoastra. Sunteti fericit cu ceea ce aveti. Ceea ce pare nesimificativ pentru ceilalti este important pentru dumneavoastra.

Prezenta aluminiului in vise simbolizeaza norocul ce va surade in viata. Este un semn de intensificare a bucuriei, chiar si din evenimente marunte. Visul va da oportunitatea de a o lua de la capat si de a va bucura de tot ce se intampla in fiecare zi.

Pentru o femeie, sa visati tacamuri de un aluminiu sters este un semn ca in curand va veti confrunta cu numeroase pierderi.

Visul in care apar multe obiecte de aluminiu inseamna ca aveti o dorinta in subconstient de a schimba totul si de a incepe o noua viata. Poate ca veti pleca intr-o vacanta sau intr-o excursie.

Daca visati unelte noi de aluminiu inseamna ca viata va face sa cheltuiti si sa risipiti multi bani. Nu ganditi rational in ceea ce priveste gestionarea propriilor bani, dar daca continuati cu acelasi exces de zel, s-ar putea sa nu mai puteti sa puneti nimic deoparte pentru viitor.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!