Semnificatia visului Ametist

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Ametist

Ce insemna cand visezi Ametist? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Ametist". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Ametist" :


1. Ametist

(ultima actualizare)

A vedea un ametist in vise este un semn ca trebuie sa fiti onest in afaceri. Doar pentru aceasta calitate veti avea parte de succes. Nu este momentul pentru manipulare, aceasta metoda nefiind profitabila.

Pentru o doamna, a avea un vis in care isi pierde bijuteria de ametist este un avertisment ca partenerul ei nu va fi foarte atent cu ea. Indiferent ce face, el tot ramane indiferent. Poate ca ar trebui sa il verificati daca nu cumva va tradeaza increderea intr-un fel.

Visul in care primiti un ametist de la un strain inseamna inseamna ca, in curand, cineva va va influenta mult viata.

A visa multe pietre de ametist imprastiate pe jos este o reflectie a numeroaselor aventuri neterminate.

Daca visati un ametist ce straluceste in lumina soarelui inseamna ca veti face tot ce isi doresc cei din jur de la dumneavoastra.

Un vis in care vedeti o bijuterie de ametist sugereaza ca cineva de sex opus va va acorda o atentie mai mare.

Visul in care vedeti mai multe pietre de ametist este un semn ca veti porni intr-o calatorie foarte interesanta. Trebuie sa schimbati mediul inconjurator si sa va dezvoltati calitatile interioare. Nu conteaza cat de mult timp va dura, este singura cale in viitorul vietii dumneavoastra, doar daca doriti sa scapati de stagnare.

Daca visati ca ametistul se crapa in mainile dumneavoastra inseamna ca nu veti fi capabil sa evitati despartirea de partenerul dumneavoastra.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!