Semnificatia visului Amputare

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Amputare

Ce insemna cand visezi Amputare? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Amputare". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Amputare" :


1. Amputare

(ultima actualizare)

Trebuie precizat inca de la inceput ca semnificatia viselor ce implica amputarea depinde in mare masura de contextul acestuia. Pentru o mai buna talmacire, in primul rand va trebui sa luati in considerare tipul de amputare si ce parte a corpului a fost amputata. De asemenea, cui i-a fost efecuata, in ce imprejurimi si sentimentele dumneavoastra cu privire la aceasta amputare.

In general, aceste tipuri de vise vor simboliza o indepartare sau o anume separare de ceva sau de cineva care a jucat un rol foarte important in viata dumneavoastra. De asemenea, in viata de zi cu zi vor incepe sa apara diverse efecte negative ca urmare a acestei separari.

Pe de alta parte, daca amputarea se efectueaza cu acordul dumneavoastra (de ex. daca in vis considerati ca amputarea vi-ar putea salva viata) este semn ca va trebui sa scapti urgent de o problema sau o persoana din viata dumneavoastra. Visul pe indica de asemnea o lipsa de integritate si armonie spirituala.

Amputarea piciorului

Visand amputarea unui picior (indiferent daca este al dumneavoastra sau al altei persoane) inseamna schimbare rapida, aparitie brusca a unor probleme sau, in unele cazuri, pierderea copleta a increderii. 

Pe de alta parte, potrivit lui Gustavus Hindman Miller (care a publicat cel mai aprofundat studiu al simbolurilor ce apar in visele noastre), visul poate aparea in urma unor complicatii la locul de munca, a unor dificultati financiare sau a unui declin general.

Amputarea bratului

Amputarea unui brat este oarecum similara cu amputarea unui picior. Un asemenea vis va simmboliza o pierdere foarte importanta, aici putand fi vorba despre o persoana draga, o relatie, un loc de munca sau sanatatea.

Amputarea degetelor

Visand ca vi-a fost amputat un unul sau mai multe degete, inseamana ca o situatie recenta a dus la indeparatea unui avantaj din viata dumneavoastra. De acum inainte va trebui sa depuneti mai mult efort pentru a putea tine sub control o situatie.

Membru crescand din nou in urma amputarii

Acest vis simbolizeaza incercarile inutile a persoanelor care va doresc raul. De asemenea, visul poate fi si despre o dorinta de razbunare.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!