Semnificatia visului Anglia

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Anglia

Ce insemna cand visezi Anglia? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Anglia". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Anglia" :


1. Anglia

(ultima actualizare)

Visul in care calatoriti in Anglia este un semn ca in curand veti cheltui multi bani. Ar putea fi vorba de o calatorie sau o achizitie scumpa care va va face fericit.

Daca visati ca vorbiti engleza inseamna ca veti avea succes in afaceri, dar veti avea anumite esecuri in viata privata si veti simti singuratate si intristare.

A visa ca vedeti Anglia pe harta sugereaza ca va trebui sa luptati pentru drepturile dumneavoastra. Poate ca punctul dumneavoastra de vedere intr-o anumita problema este incomparabila incomparatie cu valorile etice ale oamenilor din jurul dumneavoastra.

Daca visati ca intalniti o persoana din Anglia inseamna ca sunteti avertizat de numeroasele probleme cu care va veti confrunta. Daca acea persoana este straina sau ciudata si va vorbeste inseamna ca trebuie sa evitati noi cunostinte deoarece riscati sa pierdeti anumite bunuri datorita neatentiei dumneavoastra.

Visul in care cititi literatura engleza este un semn ca veti trai intr-o stare de plictiseala. o anumita perioada din viata dumneavoastra va fi gri si nefericita. Daca va doriti sa va diversificati viata, va puteti reinoi relatia cu vechii prieteni si sa deveniti mai sociabili.

A visa ca auziti discursul unui englez si il intelegeti inseamna ca anumite situatii vor fi clare pentru dumneavoastra si veti fi capabil sa folositi acest lucru pentru beneficiul dumneavoastra.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!