Semnificatia visului Anunt

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Anunt

Ce insemna cand visezi Anunt? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Anunt". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Anunt" :


1. Anunt

(ultima actualizare)

In general, visele ce implica anunturi prevestesc o anume schimbare, de obicei una pozitiva. Trebuie sa acordati o atentie deosebita informatiilor sau instructiunilor din anunt, aceste pot schimba complet sensul visului. De asemena, anunturile pot fi o comunicare directa din subconstientul dumneavoastra care necesita o atentie imediata.

Alti factori importanti, care pot fi interpretati separat, sunt:

  • locul unde se face anuntul sau locatia publicarii acestia
  • se opresc oamenii sa asculte anuntul ?
  • daca este un anunt scris ... are ceva elemente care il scot in evidenta ?
  • tipografia contine caractere deosebite, ingrosate sau necunoscute ?

Visul in care dumneavoastra sunteti cel care face un anunt prevesteste ca in viitorul apropiat veti face o descoperire importanta, aici poate fi vorba si despre o descoperire spirituala. Alternativ, visul poate prevesti un soi de mostenire sau donatie care va crea o cotitura importanta in viata dumneavoastra.

Vazand un anunt interesant la televizor este semn de munca complicata sau dificila, dar interesanta. Poate ca vi-ati dorit acest proiect / job de multa vreme si acum ar trebui sa va mobilizati astfel incat sa nu pierdeti ocazia.

Daca ati visat ca scrieti un anunt pe un site specializat sau pentru a fi publicat intr-un ziar este un semn bun. Se pare ca orele de perseverenta petrecute muncind la noul proiect vor da roade. Insa, daca in momentul in care scrieti anuntul sunteti nervos sau coplesit de griji atunci sugereaza schimbari, vesti proaste si chiar prelunghirea termenului de finalizare a unui proect.

Citirea unui anunt dintr-un ziar prevesteste experimentarea a unei perioade pline de evenimente interesante.

Anuntul mortii cuiva

Fiind martor la anuntul mortii unei persone inseamna ca unele informatii sau cunostinte privilegiate urmeaza sa fie dezvaluite. De asemenea, visul poate fi o reprezentarea a dificultati dumneavoastra de a va exprima gandurile si ideiile. Alternativ, visul este o metafora pentru sfarsitul unei calatorii si realizarea obiectivelor.

Visand despre anunt si moarte in acelasi episod este un indiciu cu privire la emotiile suprimate care sunt pe punctul de a se revarsa in constientul dumneavoastra si care va vor influenta negativ viata de zi cu zi. De asemena, poate insemna ca nu va asumati responasbilitatea pentru propriile decizii sau actiuni.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!