Semnificatia visului Apa de mare sau ocean

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Apa de mare sau ocean

Ce insemna cand visezi Apa de mare sau ocean? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Apa de mare sau ocean". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Apa de mare sau ocean" :


1. Apa de mare sau ocean

(ultima actualizare)

In general, visand apa unei mari sau a unui ocean poate insemna mai multe lucruri, insa din din punct de vedere al carierei va simbolizeaza vesti bune, dar cu mai multe obligatii si responsabilitati.

Visele despre apa marilor si a ocenelor ne vorbesc si despre aventuri, schimbari si temeri pe care va trebui sa le invingem.

In cele ce urmeaza vom analiza si interpreta cele mai visate simboluri legate de apa marilor si a oceanelor.

O mare sau un ocean calm

Apa calma este semnul unei calatorii. Insa, nu va ganditi ca ar fi una legata de cariera sau afaceri, aceasta oportunitate de calatorie va fi una relaxare si de odihna in care veti putea reflecta asupra lucrurilor recent intamplate.

Furtuna pe mare

Visand o furtuna pe ocean sau pe mare indica pozitionarea dumneavoastra in centrul unor tulburari mentale sau emotionale. Este posibil sa aveti nevoie de ajutorul altor persoane pentru a putea depasi aceste stari si framantari.

O mare sau un ocean involburat

O mare involburata este, de regula, simbolul unor probleme din interiorul familiei sau legate de prieteni apropiati. Va trebui sa invatati cum sa faceti fata unor astfel de situatii cu care nu ati fost obisnuiti. Analizand situatia si depunand efortul necesar, lucrurile se vor domoli.

Inotand in apa marii

Inotul in apa unui ocean sau a unei mari poate avea semnificatii diferite in functie de doua lucruri din viata reala : stiti sau nu stiti sa inotati?

Pentru cei care in viata reala nu stiu sa inoate, visul are mai mult de-a face cu ceea ce va misca in interior decat cu ceea ce va spune lumea. Iar pentru ceilalti, inotul in apale marilor sau al oceanelor simbolizeaza noi aventuri si cautarea acelui ceva care va va face fericiti.

Visand oameni inecandu-se

Visele despre oameni care se ineaca in mare sau in ocean fac referire la puterea sau conditiile dumneavoastre limitate de a ajuta pe cineva. Toate acestea nu ar trebui sa va creeze sentimente de vinovatie deoarece lectile vietii va vor fi prezentate in varietati si moduri diferite si poate ca o parte din experienta dumneavoastra provine din greselile altora.

Visul in care chiar dumneavoastra sunteti pe punctul de a va ineca va arata ca ati ajuns intr-un stagiu in care nu veti putea scapa de vechile traume sau temeri. Insa, pastrati-va calmul si contiunati sa incercati.

Apa marii murdara sau noroioasa

Un asemnea vis va simboliza probleme aparente si poate fi un avertisment pentru unele dificultati ce vor aparea in calea dumneavoastra spre indeplinirea unui obiectiv. Concentrati-va atentia la obiectiv si veti putea depasi toate aceste dificultati.

Foc pe apa

Visand apa unui ocean sau a unei mari in flacari este semnul de finalizare cu succes a unei transformari. De asemnea, visul ne vorbeste si despre o reinoire sau o claritate in vedere. Putem vedea direct printr-o persoana si putem identifica cu exactitate intentiile acesteia.

Apa marii inghetata

Visand un ocean sau o mare inghetata se intampla destul de rar si din acest motiv trebuiesc examinate cu atentie si celelalte contexte ale visului.

Observand de la distanta apa inghetata, inseamna ca planurile dumneavoastra sunt in asteptare. Probail ca aveti de gand sa faceti mai multe lucruri deodata, dar cimrcumstantele actuale va impiedica.

Mergand pe tarmul unei mari inghetate , inseamna ca sunteti aproape de a rezolva o problema, insa trebuie sa fiti putin mai rabdator.

Curajul este simbolizat de visul in care mergeti pe o mare sau un ocean inghetat. Sunteti gata sa va implicati in proiecte si situatii riscante, atata timp cat credeti ca rezultatul ar fi unul pozitiv.

Scufundari

Daca ati visat ca faceti sufundari in mare sau in ocean este semnul unor cheltuieli considerabile. Poate ca a sosit momentul sa cumparati o masina noua, sa va renovati locuinta sau, de ce nu, sa va cumparati o casa noua. Aceasta este ocazia si nu veti regreta alegerea!
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!