Semnificatia visului Arc

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4622 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Arc

Ce insemna cand visezi Arc? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Arc". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Arc" :


1. Arc de triumf

Sperante desarte, boala.

2. Arc

Arcul semnifica incordarea din care tasnesc dorintele noastre, legate de inconstientul nostru.

Incordat inspre inaltimi, arcul poate fi si un simbol al sublimarii dorintelor.

Daca visezi ca mergi pe sub un arc vei auzi comentarii rautacioase la adresa ta Daca arcul este rupt inseamna ca folosesti prea multa energie intr-o problema care nu merita .


3. Arc

Putere, sanatate, sfarsitul treburilor cu bine a trage cu - consolare bun - decizii de amor de triumf - vei starni invidie de triumf cu flori ofilite - sperante zadarnice, boala intins - viata amoroasa neconsolidata, sperate desarte rupt - nesiguranta, indecizie in hotarari sfaramat - incurcatura amoroasa trecatoare tinand in mana - reusita totala.

4. Barca

Barca este considerata simbol al calatoriei, al traversarii celor vi dar si a celor trecuti in lumea celor drepti.

In traditia crestina, barca in care iau loc credinciosii ca sa invinga capcanele acestei lumi si furtunile patimilor este Biserica.

Barca ce apare in vise, poate indica, de cele mai multe ori, felul in care ne impacam cu emotiile noastre sau cu ale altora. Aceasta poate reprezenta la fel de bine calatoria prin viata si controlul pe care il detinem asupra propriei existente.

Va aflati singur intr-o barcuta, incercati sa gasiti o modalitate de a face fata singuratatii, trebuie sa va descurcati singur(a), va aflati intr-o situatie pe cont propriu.

Sunteti la bordul unei barci mari / nava, atentie la felul in care abordati relatiile de grup.

5. Barca

Rolul sau este de a va duce la mal in siguranta, unde veti incepe o noua viata. Daca barca pluteste pe ape linistite, inseamna ca drumul vietii va fi destul de usor. Daca apele sunt agitate, va trebui sa va asteptati la oboseala si dezechilibru sufletesc. Cine calatoreste pe intuneric, nu stie momentan care este cursul evenimentelor (vezi, de asemenea vapor, apa).

6. Barca

Vezi si punte. Daca visezi o barca trimitand semnale este un semn ca afacerile tale vor fi finalizate pozitiv. Daca visezi ca esti in mijlocul unei furtuni sau ca barca este crapata inseamna ca vei fi asaltat de multe griji marunte. Daca esti intr-o corabie cu panze este un semn ca vei primi un ajutor necesar de la altii .Daca visezi ca aluneci peste bord este un semn ca vor surveni incidente suparatoare.

7. Narcisa

De vei vedea in vis flori de narcisa, bogatie ti se vesteste. Pe un mormant - moarte.

8. Narcisa

De vei vedea in vis flori de narcisa, bogatie ti se vesteste. Pe un mormant - moarte.

9. Parc

te simti sufocat si coplesit, nevoia de relaxare, de detasare, semn ca trebuie sa te mai gandesti si la tine si sa mai lasi din responsabiliati macar pentru cateva ore.

10. Parcare

viitor incert, cautare de sine, te simti incoltit de cei din jurul tau
- parchezi masina - nevoia de a fi precaut, oboseala, te bazezi foarte mult pe ratiune in ceea ca faci.


Afisare de la 1 la 10 din : 27 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!