Semnificatia visului Arc

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4626 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Arc

Ce insemna cand visezi Arc? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Arc". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Arc" :


1. Arc

Arcul semnifica incordarea din care tasnesc dorintele noastre, legate de inconstientul nostru.

Incordat inspre inaltimi, arcul poate fi si un simbol al sublimarii dorintelor.

Daca visezi ca mergi pe sub un arc vei auzi comentarii rautacioase la adresa ta Daca arcul este rupt inseamna ca folosesti prea multa energie intr-o problema care nu merita .

2. Arc

Putere, sanatate, sfarsitul treburilor cu bine a trage cu - consolare bun - decizii de amor de triumf - vei starni invidie de triumf cu flori ofilite - sperante zadarnice, boala intins - viata amoroasa neconsolidata, sperate desarte rupt - nesiguranta, indecizie in hotarari sfaramat - incurcatura amoroasa trecatoare tinand in mana - reusita totala.

3. Arc de triumf

Sperante desarte, boala.

4. A toarce

A toarce in vise poate avea doua intelesuri. Poate fi vorba de o pisica ce toarce sau de cineva care toarce la fus.

A auzi in vise o pisica ce toarce semnifica un spirit independent, sexualitate feminina, creativitate si putere.

Atunci cand visati ca o pisica continua sa toarca la dumneavoastra inseamna ca aveti o prietenie falsa sau un prieten slab care v-ar putea trada.

Daca visati ca toarceti la fus inseamna ca veti intra intr-o aventura ce va va aduce impliniri.

Visul in care apare o femeie care toarce la un fus si incearca sa termine cat mai repede inseamna ca un calator va ajunge acasa in curand sau veti primi un vizitator neasteptat.

5. Barca

Barca este considerata simbol al calatoriei, al traversarii celor vi dar si a celor trecuti in lumea celor drepti.

In traditia crestina, barca in care iau loc credinciosii ca sa invinga capcanele acestei lumi si furtunile patimilor este Biserica.

Barca ce apare in vise, poate indica, de cele mai multe ori, felul in care ne impacam cu emotiile noastre sau cu ale altora. Aceasta poate reprezenta la fel de bine calatoria prin viata si controlul pe care il detinem asupra propriei existente.

Va aflati singur intr-o barcuta, incercati sa gasiti o modalitate de a face fata singuratatii, trebuie sa va descurcati singur(a), va aflati intr-o situatie pe cont propriu.

Sunteti la bordul unei barci mari / nava, atentie la felul in care abordati relatiile de grup.

6. Barca

Rolul sau este de a va duce la mal in siguranta, unde veti incepe o noua viata. Daca barca pluteste pe ape linistite, inseamna ca drumul vietii va fi destul de usor. Daca apele sunt agitate, va trebui sa va asteptati la oboseala si dezechilibru sufletesc. Cine calatoreste pe intuneric, nu stie momentan care este cursul evenimentelor (vezi, de asemenea vapor, apa).

7. Barca

Vezi si punte. Daca visezi o barca trimitand semnale este un semn ca afacerile tale vor fi finalizate pozitiv. Daca visezi ca esti in mijlocul unei furtuni sau ca barca este crapata inseamna ca vei fi asaltat de multe griji marunte. Daca esti intr-o corabie cu panze este un semn ca vei primi un ajutor necesar de la altii .Daca visezi ca aluneci peste bord este un semn ca vor surveni incidente suparatoare.

8. Casa de marcat

A vedea o casa de marcat in vise reprezinta ingrijorari financiare. Va evaluati situatia financiara. Pe de alta parte, ati putea sa va asteptati la castiguri monetare.

9. Cocostarc

Cocostarcul in vise inseamna ca aveti sau veti avea un prieten de nadejde, credincios, deschis, sincer.

Visul in care vedeti un cocostarc cantand atunci inseamna ca veti avea noroc, bani, donatii, mosteniri.

10. Incarcator

A visa un incarcator sugereaza lipsa de energie, de motivatie sau chiar de pasiune. Trebuie sa va revitalizati intr-un fel. Va trebui sa gasiti cea mai buna cale de "a va incarca bateriile".

Alternativ, visul ar mai putea insemna ca vreti ca cineva sa va caute, sa va sune.


Afisare de la 1 la 10 din : 27 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!