Semnificatia visului Argint

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Argint

Ce insemna cand visezi Argint? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Argint". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Argint" :


1. Argint

(ultima actualizare)

In sistemul de corespondenta al metalelor si planetelor, argintul este raportat la Luna. El apartine schemei sau lantului simbolic luna-apa-principiu feminin. Intr-adevar, in mod traditional, prin contrast cu aurul, care este principiu activ, masculin, solar, diurn, incandescent, argintul este principiul pasiv, feminin, lunar, apos, rece.

Argintul, pe plan etic, simbolizeaza obiectul lacomiei si nenorocirile pe care acesta le provoaca, precum si degradarea constiintei.

Aparitia argintului in vise poate semnifica unele chestiuni banesti ori financiare. Alternativ, acesta simbolizeaza lucruri de valoare ce pot fi pastrate ca solutii de urgenta pentru eventualitatea unosr situatii dificile.

Daca privim argintul din punct de vedere psihologic, acesta reprezinta calitatile specifice lumii, in sensul unui lucru care ne este accesibil, dar care, in acelasi timp, ramane la distanta.

Din punct de vedere spiritual, asa cum am spus mai sus, argintul simbolizeaza aspectul feminin, pe cand aurul il reprezinta pe cel masculin.

2. Argint

Imaginea argintie a lunii, ca simbol feminin, se afla in contrast cu aurul soarelui masculin. Argintul care apare in vis, indiferent sub ce forma, indica valori feminine pozitive, iar celelalte simboluri va pot oferii detalii despre aceste valori (vezi, de asemenea luna) .

3. Argint

Daca visezi tacamuri de argint inseamna ca iti vor veni oaspeti nepoftiti Daca visezi bani din argint inseamna ca vei munci mult dar si ca vei fi prosper .

4. Argint

Nenorocire, neplaceri auzind sunand- boala avand- necazuri, zgarcenie bijuterii de- prieteni necinstiti calimara de- sfiala cantarind- esti ajutat de cineva cu putere ceas- noi emotii ceas desteptator- ai aspiratii si idealuri inalte cercel de- esti barfit creion de- siguranta de sine cumparand- noroc la targ, castig cutie de- activitate dusa pana la sfarsit folosind moneda de- imbunatatirea situatiei banesti inel de- logodna din interes .

5. Argint spunand

Neplaceri apropiate, boala.

6. Auzi sunand arginti

Neplaceri apropiate, boala.

7. Bani de argint

(ultima actualizare)

Banii de argint in vise inseamna ca veti face afaceri cu mult castig.

Traditia romaneasca explica visul la bani de argint ca fiind multa vorba, barfe, vorbe rele.

Daca visati ca auziti clinchetul banilor de argint este semnal de boala.

8. Bratara de argint

(ultima actualizare)

Bratara de argint in vise inseamna cresteri la profitul cuiva. De asemenea, visul se refera la faptul ca aveti o imaginatie bine dezvoltata. Alternativ, visul la o bratara de argint ar putea fi interpretat ca si observarea omagiilor religioase realizate de cineva.

Daca visati ca aveti la fiecare incheietura cate o bratara de argint inseamna dezamagire sau pierderi cauzate de unul din prieteni.

Visul in care vi se ofera o bratara de argint reprezinta o relatie fericita pe viitor. Visul mai indica si faptul ca veti fi capabil sa preveniti orice pierdere financiara.

9. Cercei de argint

(ultima actualizare)

Cerceii de argint in vise inseamna ca sunteti barfit de cei din jur, ca exista rauvoitori care va denigreaza. Visul ar mai putea insemna si faptul ca aveti o energie foarte scazuta si nu faceti fata problemelor zilnice.

10. Inel de argint

(ultima actualizare)

Inelul de argint in vis inseamna ca veti avea o familie numeroasa, cu multi copii.

Visul ar mai putea insemna ca logodna sau casnicia dumneavoastra va fi din interes.


Afisare de la 1 la 10 din : 12 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!