Semnificatia visului Arici

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Arici

Ce insemna cand visezi Arici? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Arici". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Arici" :


1. Arici

(ultima actualizare)

Ariciul, care ocupa un loc de seama in mitologia vechilor iranieni, apare si in numeroase mituri din Asia Centrala. La buriati, el este considerat nascocitorul focului. Iconografia medievala a facut din arici un simbol al zgarceniei si lacomiei, probabil din pricina obiceiului pe care l-ar avea de a se rostogoli pe smochinele , strugurii si merele peste care da sau pe care le face sa cada si, cu ele infipte in tepi, de a se ascunde intr-o scorbura de copac pentru a-si aduna gramada bogatiile si a-si hrani puii.

2. Arici

Pentru subconstient, acele ariciului simbolizeaza capacitatea de adaptare a persoanei impotriva oamenilor care ii doresc raul. Daca in vis ariciul se face ghem, acesta este un semn al dorintei de a avea liniste. .

3. Arici

Veste buna, neasteptata infrangerea dusmanului cazand - drum lung cu peripetii mergand - lupta, glorie, persecutie stand - afaceri cu persoane necunoscute.

4. Arici

Prevesteste victorie asupra dusmanilor.


Afisare de la 1 la 4 din : 4 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!