Semnificatia visului Armata

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Armata

Ce insemna cand visezi Armata? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Armata". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Armata" :


1. Armata

(Inrolat) Nevoie de ordine si organizare mai buna in ceea ce faci, nevoia de a gandi mult mai atent detaliile vietii tale actuale
-sarcini asumate
-necesitatea de a te maturiza
-(salvat de armata) nevoia de a cere sprijin din partea autoritatilor sau a superiorilor
-reorganizarea fortelor proprii pentru a da nastere unor proiecte serioase
-(trupe mergand la razboi sau la instructie) pericole asumate, cu sentimentul indeplinirii unor obligatii asumate cu buna stiinta si mult discernamant.

2. Armata

Daca visezi o batalieva trebui sa nu vorbesti prea multpentru a evita un scandalDaca armata marsaluieste este semn ca vei putea fi distras de la afacerile taledin cauza unor evenimente neobisnuite care se petrec in anturajul tau .

3. Armata

Saracie, deznadejde, pericol, neliniste, teama fiu in armata - ambitiile tale se implinesc gata de lupta - risipirea averii in lupta - pericol, teama in linie de batatie - vei fi furat in mars - vei afla un mare eveniment invingatoare - necaz si tristete invinsa - nemultumire trecatoare in mers - eveniment insemnat marsaluind - succes in viata ratie de - esti copilaros si te afecteaza probleme marunte recrutare in - vremuri grele la serviciu retragandu - te din - esec revolutie - necazuri si suparari in viata particulara victorioasa - proces important.


Afisare de la 1 la 3 din : 3 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (2)


Constantin Marghiolu din Pitesti a scris in

Am visat ca luase o masina foc an parcul aut al armatei si cautam ofiterul de serviciu sa-i spun ca a luat foc masina.

Oancea Georgiana din Locatie necunoscuta a scris in

Eu am visat ca omoram oameni din armata (dar ei erau cei rai)cu pistoale,aveam un pistol mai modern si habar nu aveam sa pun aia cu glonturi asta presupune cas incepatoare,apoi mau prins doi soldati mau pus la pamant mai era si un omo langa mine atunci mia pus aia la arma cu glonturi (cred ca era partenerul meu de lupre..nu iubit :)) )in timp ce un soldat sia dat seama ca imi vibra telefonul in buzunar la luat si sa uitat la mesaje apoi a luat rucsacul si atunci ca arma era pregatita mam ridicAT SI CRED CA IAM INPUSCAT CA SA TERMINAT VISUL A INCEPUTUOL ALLTUL :CE PACAT:))