Semnificatia visului Aventura

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Aventura

Ce insemna cand visezi Aventura? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Aventura". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Aventura" :


1. Aventura

(ultima actualizare)

Dorinta de a calatori deschide noi drumuri in viata dumneavoastra. Tipul de aventura guverneaza interpretarea visului si, chiar daca semnificatia sa este destul de directa si simpla, trebuie sa luati in considerare si cazurile mai speciale in care se pot afla si starile dumneavoastra emotionala despre anumite situatii.

Exista o explicatie simpla pentru aventura in vise. A visa o aventura sugereaza simplu ca aveti nevoie de o pauza de la rutina si va doriti sa faceti ceva excitant si aventuros. Visul este direct legat de personalitatea dumneavoastra enrgica si activa. Aveti o placere pentru schimbarile si provocarile din viata dumneavoastra. Visul mai poate sugera ca trebuie sa o luati mai usor si sa aveti grija cum actionati deoarece s-ar putea sa suferiti o pierdere de reputatie.

A visa ca sunteti intr-o aventura cu familia arata dragostea pentru aceasta si cat de mult aveti nevoie de membrii familiei in toate situatiile dificile din viata.

Daca visati ca plecati intr-o aventura cu partenerul de viata s-ar putea sa insemne ca zilele lungi la munca sau programul de lucru foarte incarcat nu va permit cateva momente intime cu partenerul.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!