Semnificatia visului Avion

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Avion

Ce insemna cand visezi Avion? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Avion". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Avion" :


1. Avion

(ultima actualizare)

Vedem adesea in zilele noastre ca automobilele si avioanele inlocuiesc, in vise contemporane, animalele fabuloase si monstrii din timpurile stravechi.

Avionul adauga continut simbolic al automobilului pe cel al levitatiei. El nu mai este cal, ci pegas. Se va spune deeci despre zborul sau ca poate exprima o aspiratie spirituala, aceea a libetatii fiintei de eul sau terestru prin accesul purificator la inaltimile ceresti. De asemenea, se va putea spune ca o calatorie cu avionul , cel putin in faza ei ascendenta (se intampla destul de rar ca un om care o viseaza sa se vada coborand din nou pe pamant), duce la un extaz care poate fi asemanat cu orgasmul.

In vise aparitia avionului este frecventa, desi este detul de recenta. Avionul apartine lumii moderne si pare sa ilustreze, precum pasarea, una dintre marile aspiratii ale omului, aceea de a se inalta in vazduh. Acesta este sensul in care el reprezinta intr-un fel fata dec Pegas ceea ce automobilul este fata de cal. Omul care viseaza se poate gasi in avion sau il poate vedea evoluand in vazduh.

Prin asociere cu imaginea calului inaripat, avionul simbolizeaza calatoria spirituala.

Daca visatorul se afla in interiorul unui avion, atunci visul imbraca un simbolism individual. Personalitatea se inalta in libera nemarginire. Se simte independenta si, desi continua sa tina de sfera Pamantului-Materie, se avanta, in acelasi timp, spre Cerul-Spiritual.

Daca visatorul se afla intr-un avion si are senzatia ca nu are ce cauta acolo, aceasta inseamna ca s-a angajat cu nesabuinta intr-o atitudine comportamentala, obiectiva sau subiectiva, pe care nu avea dreptul sa o adopte. Aceasta situatie sugereaza, de asemenea, un privilegiu interzis.

Lipsa de combustibil poate sa semnaleze o insuficienta de libidou sau o scadere a tonusului psihic.

Sunteti pe cale sa cadeti dintr-un avion inseamna ca veti avea o perioada ghinionista dar daca sunteti pasager intr-un avion va puteti astepta la o marire de salariu.

Daca dumneavoastra sunteti pilotul avionului,sunteti pe cale sa inregistrezi succes in ceva ce ai inceput de curand.

Avionul intra in picaj veti avea experiente placute cu o persoana de sex opus.

2. Avion

Veste buna de departe calatorind cu - noroc cina in - dorinte adanci ce nu s - au implinit in viteza - faci o miscare avantajoasa pilot de - proiecte noi la serviciu prabusindu - se - nereusita, esec in afaceri, vei avea de intampinat probleme mari zburand in - bucurii marunte si importante.

3. Avion (zburand tu cu el)

Bucurii marunte dar importante.

4. Avion prabusit

(ultima actualizare)

Caderea unui avion la sol indica o atitudine prea intelectuala sau prea spiritualista, cu tendinta utopica. Cel care viseaza poate sa fie lipsit de simtul realitatii. Se produce o coliziune intre spirit si instinct.

Un avion prabusit in vise inseamna ca o intamplare nefericita, un eveniment va va afecta negativ, posibile neimpliniri in diverse planuri ale vietii.

Daca visati cum un avion se prabuseste inseamna ca veti primi o veste proasta de la o persoana care va va destabiliza financiar.

5. Avion zburand

Veste buna din departare.

6. Accident de avion

(ultima actualizare)

Doua avioane care se ciocnesc sau o lpta aeriana ne dezvalui ganduri cu tendinte opuse care se izbesc in noi si se distrug reciproc, sfasiindu-ne psihologic. Are loc o ciocnire a contrariilor.

7. Bilet de avion

(ultima actualizare)

Daca visati ca va cumparati un bilet de avion inseamna ca doriti sa evadati deoarece activitatile zilnice va coplesesc, nu mai faceti fata stresului.Afisare de la 1 la 7 din : 7 rezultate


Subiect similar pe forum:


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (1)


Alexandru Andrei din Locatie necunoscuta a scris in

Buna ziua am visat ca vedeam cum zbura un avion care zbura foarte jos deasupra blocurilor si deodata a facut o manevra brusca i sa rupt o aripa si a cazut nu am vazut unde \r\n