Semnificatia visului Azil

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Azil

Ce insemna cand visezi Azil? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Azil". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Azil" :


1. Azil

(ultima actualizare)

Azil de batrani

Azilul de batrani in vise simbolizeaza sentimente despre o situatie sau o chestiune care este pe sfarsite. De asemenea, poate refecta nevoia de a te stabili sau de a te aseza intr-un loc ori, nevoia de a deveni realist.

Pe de alta parte, in mod negativ, visarea unui azil de batrani poate reflecta sentimente de frustrare, neputinta si esec.

Azil de nebuni

Azilul de nebuni, casa de nebuni sau spitalul de psihiatrie poate aparea in visul orcarei persoane si se interpreteaza diferit in functie de actiunea sau de complotul din interior.

Visand un pacient intr-un spital de boli mintale este semn ca nu sunteti in cea mai buna forma. Sunteti bantuit de temeri si griji , cu toate ca majoritatea dintre acestea sunt nefondate.

Visand ca ti fost externat dintr-o clinica de psihiatie / azil de nebuni, inseamna ca se apropie sfarsitul unei perioade dificile si ca la orizont se ivesc noi perspective.

Azil politic

Visul in care dumneavoastra sunteti cel care cere sau incearca sa obtina azil politic intr-o alta tara reflecta o mare lupta mentala in urma unei traume cum ar fi : o boala, o nenorocire, etc.

2. Azil

(ultima actualizare)

In general, avertisment.

Cautand un azil - nevoie de ajutor.

Gasind un azil - prim ajutor.

Plecand din azil - regrete.

Vizitand o persoana la un azil - neplaceri cu parintii sau sefii.
Afisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!