Semnificatia visului Baie

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Baie

Ce insemna cand visezi Baie? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Baie". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Baie" :


1. Baie

(ultima actualizare)

Virtutea purificatoare si regeneratoare a baii este binecunoscuta si atestata, atat pe plan profan, cat si sacru, prin obiceiuri asemanatoare la toate popoarele, pretutindeni si in toate timpurile. Se poate spune ca baia este, pe plan universal, primul dintre ritualele care sanctioneaza marile etape ale vietii, indeosebi nasterea, pubertatea si moartea. simbolismul baii asociaza semnificatiile actului de imersiune si ale elementului apa.

Este locul curatirii, deci al purificari sufletesti. Forma geometrica clara, spre exemplu o baie rotunda sau patrata (sau o cada) simbolizeaza fondul bun al celui care viseaza. In acest loc dorim sa scapam de murdaria de peste zi, sa intram intr-o alta piele. Cine curata murdaria din baie, inainte de a se spala, ar dori sa uite repede trecutul, sa se purifice, inainte de a incepe o noua etapa. Pentru celelalte cazuri sunt valabile explicatiile de la a face baie.

2. Baie

Explicatiile acestui vis sunt diferite: baie daca faci, in vis, prevestire de sanatate si viata echillibrata inseamna baie fierbinte - vei avea parte de cearta, de dezbinare baie cu apa rece - cineva pune la cale ceva rau impotriva ta baie, pur si simplu, vazuta in vis, dar fara a intra in ea - dificultati, tradare inseamna.

3. Baie ca faci

In curand vei avea o petrecere.

4. Baie prea fierbinte

Vei fi dispre?uit pentru o fapta necugetata.

5. Costum de baie

(ultima actualizare)

Costumul de baie in vise sugereaza sensibilitate pentru cei din jurul dumneavoastra. Inseamna necesitatea de a va limita la strictul necesar, sinceritate, prudenta, corectitudine.

6. Halat de baie

(ultima actualizare)

Halatul de baie in vise reprezinta constiinta de sine sau sensibilitatea de a demonstra celor din jur ca se inseala in privinta dumneavoastra. Visul s-ar putea sa reflecte personalitatea dumneavoastra atunci cand va confruntati cu problemele personale sau cu ceva rusinos.

Visul in care purtati un halat de baie sugereaza nevoia de intimitate. Se pare ca va simtiti fara viata personala. Poata ca va doriti sa va aflati in propria dumneavoastra lume. Visul denota si probleme legate de viata intima. Incercati sa va confruntati cu problemelesi sa incercati sa le dati de capat.

Daca visati ca va dati jos halatul de baie inseamna ca aveti o minte deschisa despre expunerea vietii dumneavoastra intime sau private.


Afisare de la 1 la 6 din : 6 rezultate


Subiecte similare pe forum:


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (2)


Mary Nik din Poiana Marului, Brasov a scris in

Am visat ca am intrat intr-o baie, nu foarte mare. Era alba si curata, atat chiuveta, cat si wc-ul, cada dreptunghiulara si langa wc era un fel de " bidet" cum au italienii. Baia era inundata pana la genunchi. Apa era curata si lina. Nu curgea de nicaieri si nu simteam nici o temperatura. Pe apa plutea un blid gol si curat de inox. Am vrut sa folosesc toaleta, dar cumva m-am asezat langa, pe acel "bidet". Adica un fel de wc, dar fara vas dedesubt. Am inceput sa urinez, dar dup-aia m-am trezit deoarece chiar aveam nevoie la baie =]]]

Gina Marinescu din Albesti, Bihor a scris in

Buna Mary, de forte multe ori visele nu inseamna nimic ...si cred ca visul tau este asa. Poate ca a aparut din cauza nevoii de a urina. Sunt foarte multe cazuri in care se viseaza apa (nu este si caul tau) din cauza temperaturii scazute din camera sau ni cauza ca se doarme descoperit.