Semnificatia visului Balaur

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Balaur

Ce insemna cand visezi Balaur? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Balaur". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Balaur" :


1. Balaur

Vei primi o veste rea in legatura cu o fapta necinstita.

2. Balaur

Este simbolul arhetipal al virilitatii primordiale, cu sange rece, in care se pare ca nu exista nici o unbra de spiritualitate. Partea pozitiva a balaurului din vis este ca fiara din noi va fi, de cele mai multe ori, invinsa. Lupta cu balaurul simbolizeaza revolta omului impotriva sa si a sentimentelor sale. La Artemidoros balaurul se afla in stransa legatura cu bogatia si comorile, cu o personalitate situata la inaltime, de la care asteptam o promovare. Un balaur care provoaca oroare, prevesteste pericole serioase, dupa parerea telmacitorilor greci de vise. Un balau invins simbolizeaza o schimbare nefericita in propria viata (vezi, de asemenea soparla, monstru).

3. Balaur

Farmece care te goneste - frica neintemeiata cu care vorbesti - dispretul celor din jur cu multe capete - vizita unui om insemnat iti va aduce avere vazand - dusmani puternici visand - vei primi o veste rea in legatura cu o fapta necinstita.


Afisare de la 1 la 3 din : 3 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!