Semnificatia visului Balon

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Balon

Ce insemna cand visezi Balon? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Balon". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Balon" :


1. Balon

Este simbolul evenimentelor trecatoare din viata noastra, imaginea goanei dupa fericire, fara sa stim niciodata daca vantul ne este favorabil. Un balon spart simbolizeaza- ca si un balon de sapun spart- o speranta care nu se va implini (vezi, de asemenea balon de sapun).

2. Balon

A urca intr-un balon sugereaza faptul ca vei pleca intr-o calatorie neplacuta. Daca vezi un balon dar nu esti in el s-ar putea sa intampini piedici in afaceri.

3. Balon

Agitatie, nervozitate, boala in curand aterizand - schimbari in afaceri, succes efemer de sapun ce se sparge - deziluzii de la o fericire nacela de - drum lung pentru copii - mici necazuri iti strica zilele plutind - fals respect zburand - intalnire placuta, inaintare in grad, profit neasteptat.

4. Balon de sapun

(ultima actualizare)

Balonul de sapun poate simboliza spulberarea spulberarea iluzilor si a tuturor sperantelor. Pentru o mai buna interpretare a acestui vis este important sa retinti daca dumneavoastra sau o alta persona creatza baloane de sapun.

Baloanele de sapun pe mainile altei persoane sacu create de aceasta intr-in alt mod, simbolizeaza necesitatea de a clarifica unele situatii care creaza tensiune. De asemenea, acest vis poate prevesti multiple dezamagiri.

5. Balon pentru copii

Mici necazuri iti vor strica zilele urmatoare.

6. Balon zburand

Marire, folos nesperat.


Afisare de la 1 la 6 din : 6 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!