Semnificatia visului Bancnote

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Bancnote

Ce insemna cand visezi Bancnote? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Bancnote". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Bancnote" :


1. Bancnote

(ultima actualizare)

Daca visezi ca numeri bancnote este un avertisment, s-ar putea sa intampini pierderi. De asemenea, daca visezi multe bancnote vei avea o dezamagire. Alternativ, visul este un avertisment sa nu cheltui mai mult decat iti poti permite. Poate indica pierderi atat materiale cat si emotionale.

2. Teanc de bani (bancnote)

(ultima actualizare)

Teancurile de bani din vise pot fi considerate o premonitie cu privire la sentimentele dumneavoastra de loialitate. Din cauza ca stiti sa fiti obiectiv, veti gasi bucurie in situatile la care va asteptati mai putin. In mod alternativ, stivele de bancnote pot face referire la un anume proiect ce necesita imaginatia si creativitatea dumneavoastra. 

Gasind un tenac de bani

Acest vis simbolizeaza obictivele dumneavoastra si este o dovada a dorintei de a fi mai deschis. De asemenea, visul poate un semn de alarma pentru o viitoare necugetare sau indiscretie.

Primind un pachet de bani

Daca ati visat ca cinev a va inmaneaza sau va ofera un pachet de bancnote este un semn bun. Poate ca o anumita persoana (ruda sau prieten) va va ajuta sa depasiti unele dificultati, probleme financiare sau pierderi de venit.
Afisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (6)


Borza Florentina din Bucharest, Romania a scris in

Banii, pe care iam visat ca-i numaram, erau maro deschi,miii daduse cineva sa-i dau altcuiva,erau de hartie si iam dat inapoi.

Anisoara Toia din Ardeoani a scris in

Am visat ca aveam foarte multi bani bacnote roz deabea ii tineam in mana si cineva mi-a furat jumatate din ei adica 4 milioane bani erau noi in fasacuri \r\n

Ruben Bosinceanu din Almería, Spain a scris in

Eu am visat ca am cartigat foart multo bani la cazinou erau verzi rosii portocalii

Ruben Bosinceanu din Almería, Spain a scris in

Eu am visat ca am cartigat foart multo bani la cazinou erau verzi rosii portocalii si parca vriua sa ma fure cineva si nu putea

dia luminita din Pitesti, Arges a scris in

primeam bani multi ca salariu,10 milioane

dia luminita din Pitesti, Arges a scris in

nu numaram banii, ii primeam ca salariu