Semnificatia visului Bar

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4626 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Bar

Ce insemna cand visezi Bar? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Bar". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Bar" :


1. Bar

Cine viseaza ca este singur intr-un bar, in realitate doreste sa iasa uneori din pielea sa. Daca mergeti intr-un bar cu alte persoane, acest lucru simbolizeaza dorinta de a cauta relatii de scurta durata. Depinde insa si cu cine va vedeti in bar, pantru ca numai analizand si celelalte simboluri, puteti talmaci visul.

2. Bar

A visa ca bei ceva intr-un bar este semn ca vei primi mai multa afectiune din partea apropiatilor Daca te imbeti vei primi niste vesti neplacute Daca visezi o femeie care serveste ceva la bar este semn ca vei dori o companie care nu este adecvata cu gusturile tale.

3. Baraj

Barajul in vise inseamna este posibil sa aveti parte de cateva mici dificultati, poate cineva va pune piedici la locul de munca, nu stiti cum sa reactionati in cazuri extreme si ar trebui sa cereti sfatul persoanelor mai experimentate.

Daca visati ca apa care curge repede peste un baraj, trebuie sa aveti grija sa nu treceti cu vederea promisiunile facute in graba. Daca visati ca apa curge linistita peste baraj, veti inregistra succese cu planurile pe care le-ati facut.

4. Barba

Barba era, odinioara, simbolul chibzuintei masculine. Ulterior a fost talmacita ca o masca (vezi masca) in spatele caruia dorim sa ne ascundem propriul ego, aceasta fiind interpretarea intalnita la cele mai multe visa din zilele noastre. Daca va pierdeti barba in vis, ar trebui sa renuntati la prejudecati si conceptii invechite. Cine isi perie barba in vis, este o persoana vanitoasa, conform vechilor carti de talmacire a viselor. Cine daruieste barba unei femei, este amenintat de pierderea potentei (vezi, de asemenea par).

5. Barba

Barba lunga, semn de putere asupra altora si de noroc este barba rara, scurta - saracie, mizerie, lipsuri, umilinte prevesteste barba alba de vei visa, intristare prevesteste, dureri, suferinti trupesti si sufletesti oameni barbosi de-ti vor aparea in vis - semn ca nu vei avea liniste din pricina altor oameni.

6. Barba carunta

Un eveniment apropiat te va intrista.

7. Barba daca vezi in vis la o femeie

Doliu in familie.

8. Barba lunga ca porti

Puterea-ti va spori numai daca perseverezi.

9. Barba mica visand

Aceasta prevesteste vreme plina de lipsuri si saracie.

10. Barba neagra

O barba neagra sugereaza faptul ca puteti avea un castig. Potrivit unor carti vechi de interpretarea viselor, barba neagra, reprezenta o suma mare castigata intr-o afacere sau un joc de noroc.


Afisare de la 1 la 10 din : 44 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!