Semnificatia visului Barca

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Barca

Ce insemna cand visezi Barca? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Barca". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Barca" :


1. Barca

(ultima actualizare)

Barca este considerata simbol al calatoriei, al traversarii celor vi dar si a celor trecuti in lumea celor drepti.

In traditia crestina, barca in care iau loc credinciosii ca sa invinga capcanele acestei lumi si furtunile patimilor este Biserica.

Barca ce apare in vise, poate indica, de cele mai multe ori, felul in care ne impacam cu emotiile noastre sau cu ale altora. Aceasta poate reprezenta la fel de bine calatoria prin viata si controlul pe care il detinem asupra propriei existente.

Va aflati singur intr-o barcuta, incercati sa gasiti o modalitate de a face fata singuratatii, trebuie sa va descurcati singur(a), va aflati intr-o situatie pe cont propriu.

Sunteti la bordul unei barci mari / nava, atentie la felul in care abordati relatiile de grup.

2. Barca

Rolul sau este de a va duce la mal in siguranta, unde veti incepe o noua viata. Daca barca pluteste pe ape linistite, inseamna ca drumul vietii va fi destul de usor. Daca apele sunt agitate, va trebui sa va asteptati la oboseala si dezechilibru sufletesc. Cine calatoreste pe intuneric, nu stie momentan care este cursul evenimentelor (vezi, de asemenea vapor, apa).

3. Barca

Vezi si punte. Daca visezi o barca trimitand semnale este un semn ca afacerile tale vor fi finalizate pozitiv. Daca visezi ca esti in mijlocul unei furtuni sau ca barca este crapata inseamna ca vei fi asaltat de multe griji marunte. Daca esti intr-o corabie cu panze este un semn ca vei primi un ajutor necesar de la altii .Daca visezi ca aluneci peste bord este un semn ca vor surveni incidente suparatoare.


Afisare de la 1 la 3 din : 3 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!