Semnificatia visului Bautura

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Bautura

Ce insemna cand visezi Bautura? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Bautura". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Bautura" :


1. Bautura

(ultima actualizare)

Cand visam ca bem, inseamna ca absorbim sau asimilam ceva. Bautura pe care o bem este si ea relevanta pentru interpretarea corecta a visului. De exemplu, sucul de fructe ne-ar putea dezvalui propria nevoie de curatenie si puritate sufleteasca. La fel de importanta se dovedeste si culoarea lichidului pe care il bem (vezi Alcool si Culori).

- Visul in care bei o bautura in vis reprezinta capacitatea de a intelege o ideie noua sau de a adopta un nou concept.

- Daca ai visat ca bei apa este semn de improspatare spirituala. Alternativ, visul poate indica faptul ca va este sete cu adevarat.

Din punct de vedere psihologic, bautura prezenta in vis sugereaza nevoia noastra de mangaiere si de sustinere. Fiind una dintre necesitatile vitale ale vietii, bautura simbolizeaza interactionarea dintre nevoia noastra interioara de a veni in sprijinul vietii si posibilitatile externe de obtinere a hranei.

Din perspectiva spirituala, exista o credinta conform careia bautul vinului este, sau simbolizeaza, faptul de a ne infrupta din viata si putere divina.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!