Semnificatia visului Bere

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Bere

Ce insemna cand visezi Bere? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Bere". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Bere" :


1. Bere

bautura statuta, care a ramas in pahar, poate prevesti sfarsitul unei prietenii. Brea proaspata pe care o beti in vis, simbolizeaza o stare buna de sanatate , daca nu se varsa. Daca berea are numai spuma, ea indica faptul ca in cercul dumneavoastra de cunostinte aveti de-a face cu palavragii si fanfaroni (vezi, de asemenea alcool).

2. Bere

Cand vezi bere cu spuma in fata ta chiar daca o bei tu sau o duci altcuiva este semn ca te vei simti bine cu persoane care nu iti sunt foarte apropiate Daca berea este rasuflata si nu are capac este semn ca vei avea neintelegeri cu persoana iubita .

3. Bere

Imbolnavire, suparare mare- amara- nesiguranta in castig - band- profit, osteneala cu folos- blonda- primesti o scrisoare- halba de - petrecere cu prietenii- neagra- venituri mari- tulbure- necazuri.

4. Pulbere

(ultima actualizare)

Daca visati ca va risipiti pulberea fara nici un sens semnifica faptul ca in realitate veti avea nervii slabiti si va veti consuma energia .Afisare de la 1 la 4 din : 4 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!