Semnificatia visului Bigudiuri

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Bigudiuri

Ce insemna cand visezi Bigudiuri? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Bigudiuri". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Bigudiuri" :


1. Bigudiuri

(ultima actualizare)

Puteti vizualiza versiunea video de mai jos a visului despre bigudiuri sau puteti continua sa cititi textul, depinde de dumneavoastra.

Videoclip despre visarea bigudiurilor

Aparitia bigudiurilor in vise este asociata de regula, cu mentinerea unei idei sau a unei dorinte de a imbunatatii ceva. Acestea sunt simbolul ideilor pentru a preveni dificultatile sau, a solutiilor pentru a duce la bun sfarsit proiecte.

O femeie ce s-a visat privindu-se in oglinda si avand bigudiuri in par

Acest vis poate prevesti o tradare din partea partenerului sau a unui prieten apropiat. In mod alternativ, visul poate fi o un fel de avertizare ca unele evenimente (mondene, culturale, sociale, sportive, etc. ) din viitorul apropiat va vor provoca o serie de nemultumiri.

Un barbat ce a visat o femeie cu bigudiuri

Visul denota sentimente de obligatie sau de indatorare fata de persoana iubita.

La coafor cu bigudiuri in cap

Stand la coafor cu bigudiuri in par, inseamna ca in viata reala va trebui sa munciti mai mult decat alte persoane pentru a obtine ceea ce va doriti. In ciuda tuturor provocarilor actuale, visul prevesteste reusita.

O prietena cu parul pe bigudiuri

Daca cineva dintre prietenii sau prietenele dumneavoastra va apare in vis cu parul pe bigudiuri, atunci exista pericolul unei situatii neplacute in care ati fost sau veti fi implicati fara voie si va trebui sa suportati consecintele.

Bigudiuri rupte

Visand bigudiuri rupte, este semn al complicatiilor la locul de munca sau in domeniul afacerilor. In anumite cazuri acestea vor simboliza si certuri cu familia sau cu unele persoane apropiate.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!