Semnificatia visului Binoclu

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Binoclu

Ce insemna cand visezi Binoclu? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Binoclu". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Binoclu" :


1. Binoclu

(ultima actualizare)

In general, visele in care priviti prin intermediu unui binoclu simbolizeaza schimbari care nu sunt intodeuna in avantajul dumneavoastra.

Visul in care priviti o cursa printr-un binoclu este considerat a fi semn de noroc intr-o varietatea de domenii din viata de zi cu zi. Pe de alta parte, daca folosesiti binoclul pentru a spiona oamenii, inseamna ca veti fi impovarat de acuzatii false.

Un binoclu spart sau unul care atunci cand il folositi prezinta imperfectiuni sau o imagine distorsionata, prevesteste neintelegeri, dispute si pierderea prietenilor.

Visand ca o alta persoana va urmareste folosind un binoclu, inseamna lipsa de incredere si momente tensionate in cuplu. Este posibil ca dumneavoastra sa fi facut ceva in trecut si, din acest motiv, partenerul va urmareste constant.

Cumparand un binoclu este semn ca ve-ti frnge inima cuiva. S-ar putea sa respingeti o persoana sau, chiar, sa va parasiti partenerul.

Primind cadou un binoclu, este semn ca, fiind constient sau nu, va aflati in pragul de a participa la o actiune ilegala. Aveti foarte mare grija la anturaj sau asociati pentru ca acestia vor fi principala cauza ce va poate implica in avaceri ilegale.

2. Binoclu

(ultima actualizare)

  • avand - vei plati o dobanda mare pentru o afacere neansemnata
  • privind prin - te insala cel cu care traiesti, boala de ochi
  • vazand - revelatia asupra uei probleme, plata unor dobanzAfisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!