Semnificatia visului Bivol

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Bivol

Ce insemna cand visezi Bivol? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Bivol". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Bivol" :


1. Bivol

(ultima actualizare)

Simbolistica bivolului in vise reprezinta dezlantuirea proprilor instincte si poate anticipa unele castiguri importante. Dar in unele cazuri, mai rar, bivolul poate reprezenta capacitatea de a ne instrui.

Alternativ, bivolul poate semnifica un lider puternic, inovator, iertator si curajos care este bine respectat de catre adeptii sai.

Daca o femeie se viseaza omorand un bivol, inseamna ca ea va efectua o inteprindere fara egal, dar prin inpunerea puterii si vointei. Isi va castiga binemeritatele laudele de la barbati si va beneficia pentru mult timp de anumite favoruri.

Vazand un bivol ranit sau ucis, reprezinta o avertizare asupra faptului ca trebuie sa analizam cu atentie orice noi asocieri si proiecte pe care le intreprindem.

Bivolul alb aparnd in vise poate reprezenta pofte sau dorinte ce se vor indeplini.

Bivolul negru, spre deosebire de cel alb, reprezinta un dusman. Cineva cu un corp de proportii care nu imparte acelesi idei si viziuni cu dumneavoastra. Poate fi cineva de la munca, scola sau din cercul de prieteni, de regula este vorba despre un barbat.

(A se analiza si visul : Taur)

2. Bivol

Castig mare si bun - avand - slabe succese in muca - privind cum se scoala - profituri mari in afaceri.

3. Turma de bivoli

(ultima actualizare)

O turma de bivoli poate reprezenta o abundenta care isi va indrepta calea spre duneavoastra, spre deosebire de visul in care vedeti un singur bivol iar acesta poate fi un semn de bun augur ca averea duneavoastra poate spori.Afisare de la 1 la 3 din : 3 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!